MAČOR

Ako ste raspoloženi za partiju preferansa nedeljom ili da učestvujete u pikado “turniru“ dođite u Cafe “Mačor“ u Kursulinoj 12, na Vračaru. Doduše, nisu to ozbiljni turniri a i partije preferansa se igraju prijateljski, jer ovo je mesto gde se skupljaju prijatelji da se dobro zabave i prijatno provedu svoje slobodno vreme.

Jedan od vlasnika ovog šarmatnog kafića je glumac Marinko Madžgalj, što donekle govori o tome ko dolazi ovde da se lepo provede. Često su to ljudi iz sveta filma:glumci, reditelji, ali i mnogi drugi. Svi koji slučajno navrate, sigurno će postati stalni gosti jer je “Mačor“ mesto koje odiše posebnim šarmom i toplinom.

Iako mu kapacitet nije mnogo veliki, kroz šalu kažu, da može da primi od 10 do 160 ljudi, jer kada su svi dobro raspoloženi, prostor nikada ne predstavlja problem. Enterijer krase fotografije ponatih umetnika, kao što su Merlin Monro, Salvador Dali, ali i poneka gitara, da možete i da zasvitare kada to poželite.

Profit nije bio pokretač za vlasnike “Mačora“. Oni su prvenstveno želeli da imaju mesto gde mogu u prijatnoj atmosferi da uživaju sa svojim društvom, a gosti su to prepoznali, pa je za malo više od godinu dana, koliko je ovaj lokal u njihovom vlasništvu, “Mačor“ postao jedno od omiljenih mesta u našem gradu.

Preko dana ovde možete da popijete kaficu ili pićence, dok se sa zalaskom sunca prerušava u klub, gde gosti mogu da uživaju u odličnoj živoj akustičnoj svirci do ranih jutarnjih časova.

Iz bogate karte pića, izdvojile su se rakije koje se rado naručuju i odlični kokteli za koje je zaslužan čovek koji se nalazi među top 5 barmena u Srbiji, Sava, koji uz Madžgalja i vodi ovo mesto.

Ovo je mesto gde je pušenje dozvoljeno!

Pogledajte još