RADUJE SE NASTUPIMA: Tanja Savić napušta rodni Radinac?!

Brojni medijski napisi su ispratili momenat u kom je suprug Tanje Savić odveo decu u Australiju, dok je pevačica ostala u rodnom selu Radinac.

Ipak, Tanja je, prema sopstvenom priznanju, konačno rešila da napusti udobnost porodičnog doma, te je pratiocima na društvenim mrežama poručila da se vraća nastupima, kao i da je veoma radosna zbog toga.

Savićeva će se zbog posla konačno odvojiti od članova porodice koji su joj u prethodnim mesecima bili najveća podrška i uteha.

- Kada je proglašena pandemija korona virusa, Tanja i Dušan su se dogovorili da je za bezbednost njihove dece najbolje da oni sa ocem odu u Australiju. I Dušan i dečaci su tamo rođeni i imaju australijsko državljanstvo, te su tokom karantina mogli da otputuju iz Srbije. Tanja je morala da ostane, a suprug joj je obećao da će stalno biti u kontaktu i da će se sa decom vratiti čim prođe opasnost od širenja koronavirusa. U prvih nekoliko dana po njihovom odlasku, Tanja Savić je plakala po ceo dan i nije želela da izađe iz kuće - ispričao je izvor i dodao:

- Samo je sedela u sobi i gledala fotografije svojih sinova i čekala poziv od supruga kako bi mogla da čuje dečake. Tako je provodila dane u karantinu, a čim je ukinuto vanredno stanje u našoj zemlji, počela je da pritiska Dušana da se sa decom vrati u zemlju. Međutim, Dušan je svaki put pronalazio razlog da odloži povratak, a u jednom trenutku je čak i prestao redovno da joj se javlja.

Izvor: PulsOnline.rs/Informer
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još