OVO JE DAR I KRUNA ZA PORODICU: Ceca Ražnatović otkrila šta je rekla Željku kad je došao na svet!

Porodica Ražnatović postala je bogatija za jednog člana, Željka Ražnatovića, kojeg je na svet donela supruga Cecinog sina Veljka, Bogdana.

Odmah nakon porođaja se lavilo uz trubače ispred porodilišta, a zatim su nastavili u svom domu. Veliko slavlje je u toku je u vili na Dedinju, a prvi gosti polako pristižu.

Ovim povodom utiske je podelila i presrećna i preponosona Svetlana Ceca Ražnatović, koja je zablistala u belom kompletu.

- Sjajno sam, beba i Bogdana su odlično, ne možemo toliki nagon emocija da vam prenesemo, sva treperim, najsrećnija sam! Videla sam ga, presladak je. Liči jako na Veljka! Nema šta Bogdana da se ljuti, pa ona ga je birala. Važno da je dete živo i zdravo, i Bogdana je rekla da liči na Veljka. Ja se nadam da je ovo tek početak i da će imati puno dece. A tek dolazi i Anastasija. Ovo je dar i kruna za jednu porodicu. Čula sam se sa Bogdanom, ima lajv prenos. Željka jedva čekam da uzmem u ruke! Rekla sam mu dobrodošao Ražnatoviću! Ja nisam baka, i dalje sam Ceca, Svetlana. - rekla je između ostalog "novopečena baka".

Izvor: Mondo.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još