SKANDAL U BELOJ KUĆI: Zorica Marković pokazala krvav donji veš Maje Marinković (VIDEO)

Gledaoci su sinoć u emisji "Pitanja gledalaca" imali pitanje za Maju Marinković, a radilo se o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Majo, kako te nije sramota da se valjaš sa Janjušem po krevetu? - glasilo je pitanje.

- Sramota me je, ali to radim sa nekim koga volim, ali se ne ponosim time - odgovorila je Maja.

- Više je nju strah zbog javne osude, nego što je sramota tog postupka, to je moje mišljenje, kako mogu da vidim - prokomentarisao je Mensur Ajdarpašić.

- Grešiš, ja mogu da se nosim sa tim, pritisak je na meni bio najveći kada sam lagala, a sve se znalo - dodala je Marinkovićeva.

- Slušam kako je došlo do toga, kad legneš, očekuješ nešto, kad se maziš, isto tako. Veruj mi da ona u glavi nema trunku kajanja, kao što je ovde rekla, pre poligrafa je bilo, ona je rekla da se kaje zbog ovoga, kao što Janjuš kaže neke stvari u ljutnji, tako i ona radi! Smrdiš na spermu! - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Ne, oni ne slušaju šta ja pričam, moja osećanja preovladavaju, ali da se kajem, kajem se zbog toga - tvrdila je Maja.

- Šta ti je u glavi kada plačeš? - upitao je voditelj Milan Milošević.

- Krivo mi je, tužna sam, znam da radim loše stvari, neke stvari mene povrede, jer znam šta on oseća, a šta je morao da priča. Naravno da u nekim trenucima razmišljam kako se neko oseća zbog mene, ali mi preovladaju emocije i eto. Ja nemam muža i dete, on ima ženu i dete, to odvajamo, ja kažem da sebe ne opravdavam, ali Šopićka je rekla da svako treba da brine o svojima. Možda se i moj tata oseća katastrofa, jer radim veliku sramotu. Nije mi prijatno što neko pati zbog mene, ali to je jače od mene - odgovorila je Maja.

- Ja ne znam gde su svi ti ljudi koji su skakali na mene, jer sam bila slobodna, sa slobodnim dečkom. Ja ne mogu da verujem, osam meseci ste pričali i da sam nemoralna, i da sam ga silovala, a sada na ovo ćutite.

- Ovako j*bačica, koja ostavlja po garderobi, ne ostavljaj uloške krmačo, k*rvetino jedna! Kaljavušo jedna! Ovo nosi tamo gde treba! Marš u p*čku materinu bre! J*bem li vam mamu kurvninu! - odbrusila je Zorica Marković pokazivajući Majin krvavi donji veš.

Maja se pravdala, ali izraz lica bio joj je ukočen, jer su zadrugari odmah posumnjali da je to donji veš koji je nosila dok je imala intiman odnos sa Janjušem.

- Sloba je priznao da je zaljubljen, a Janjušević je sve negirao, e sada kada je sve došlo na svoje, ja ću da ćutim, a vi sudite, ja ću da uživam! Nemojte da poredite vaše stvari! Ko se j*b'o, j*bao se za svoje stvari! - urlao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još