NISAM ZALJUBLJEN, ZAVOLEO SAM JE: Marko Janjušević Janjuš priznao emocije prema Maji Marinković (VIDEO)

Zadrugari su sinoć odgovarali na goruća pitanja gledalaca, a jedno je bilo namenjeno Maji Marinković, a radilo se o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Majo, je l' moguće da toliko voliš Janjuša, da ne možeš da se uzdržiš? - glasilo je pitanje.

- Mnogo ga volim, čim sebi dozvoljam te stvari. Ne znam više šta da kažem, nisam mogla sinoć da se iskontrolišem, otišla sam u Rajski vrt, on je meni prišao na žurki i uhvatio me za ruku, ne možemo jedno bez drugog. Naravno da nije lepo to što radimo, ali eto - rekla je Maja.

- Nisi odoleo kralju noćas, zašto ridaš, kad je očigledno da ste se zaljubili do ušiju? - glasilo je pitanje za Janjuša.

- Ne možemo da pobegnemo od toga, boli na sto načina drugih, ali je jednostavno tako. Osećam grižu savesti, ali nisam mogao ni svih ovih dana da odolim. Jednostavno ne znam šta se sa mnom dešava, vidiš da jeste ljubav. Ne mogu da se kontrolišem, drugačije bi bilo napolju, nema opravdanja, nema ništa. Toliko smo se vezali, videćemo šta ćemo, da bar ne pravimo neke greške, dosta su napravljene. Ja nisam zaljubljen, ja sam je zavoleo, vezao sam se za nju, velika strast - rekao je Janjuš.

- Kako možeš da se ponosiš time što voliš oženjenog muškarca? - glasilo je pitanje za Maju.

- Ne ponosim se time, ja sam rekla da sam kriva, ja ne mogu protiv sebe, ne mogu da lažem, ja sam 100% iskrena, ne smatram to svojom nekom veličinom ili da je ispravno i da trebam nekome da budem primer, ali šta da radim, ne mogu to da promenim - odgovorila je Maja.

- Da li možeš li da uporediš ljubav prema Janjušu sa nekim bivšim dečkom? - upitao je voditelj Milan Milošević.

- Pitao me je on danas, pričali smo, ja sam iskreno, nisam ja zaljubljive prirode, može da mi se svidi. Volela sam svog bivčeg dečka 4 godine, mnogo, a sada sam zavolela Janjuša! - odgovorila je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još