NIJE NJEN NIVO: Ani Sević zabranjeno da se druži sa kumom Andreanom Čekić?!

Ana Sević i Andreana Čekić više se uopšte ne druže i ne viđaju iako su venčane kume. Andreana je i javno potvrdila da više nije u kontaktu sa Anom, ali nije želela da objašnjava šta se dogodilo i zbog čega njih dve više nisu prijateljice.

Međutim, naglasila je da ona ne oseća nijedan posto krivice zbog prekida bliskosti! A evo o čemu se radi! Kako se saznaje, Anin dečko Daniel Nedeljković ne želi Andreanu u svom okruženju, pa je i Ani skrenuo pažnju da što pre s njom prekine svaki kontakt!

- Andreana je baš povređena zbog Ane, ne želi ni da je vidi, ni da je čuje. Saznala je da joj je Daniel zabranio da se druži sa njom i da joj je čak rekao da izbegava svako viđanje s njom, jer Andreana, po njegovom mišljenju, nije Anin nivo - kaže izvor i dodaje:

- Sve manje su se viđale. Pa šta da vam kažem kad Andreana čak nije ni upoznala novog verenika svoje kume, a čule su se samo ako se Andreana prva javi. Kada god je zvala da se vide, Ana je bila na putovanju, a ako se i zadesila u Beogradu, govorila je da ima obaveze i da će se javiti, ali se nije javljala. Onda su se nakon tri godine videle na koncertu Darka Lazića u Sava centru, ali tada su Ana i Daniel imali prekid veze, pa je Sevićeva pozvala kumu na ručak, ali kako se ubrzo pomirila sa verenikom, taj plan je propao. Nije se čak ni javila kumi da joj bar neki izgovor kaže - priča izvor i kaže:

- Na kraju je Čekićevoj pukao film, pa je kumu otvoreno pitala u čemu je problem, a kako je ova opet ćutala, sasula joj je preko poruke sve što joj je bilo na srcu! Čak je rekla da je ne čudi ni što muštra Darka onoliko kad je prema njoj tako loša! Ana je tek tada pozvala i rekla da nema potrebe da se druže, sa čim se Andreana složila i saopštila joj da je upućena u to da Daniel smatra da ona nije njihov nivo, pa je pitala kumu na kom su oni tom nivou, s obzirom da nju niko ne izdržava nego radi pet dana u nedelji, dok Ana ne može da se pohvali nekim poslovnim uspehom. Ma baš su pale teške reči!

Andreana se trudila da o ovome javno govori diplomatski:

- Jedino što mogu da kažem na tu temu jeste da nije do mene. Postoje neke osobe kojima više nemam šta da kažem. Nemam problem da se raziđem od nekih prijatelja, jer smatram da se ni za šta ne treba grčevito boriti. Kad nešto ne ide, ne može na silu… Naučila sam da me takve stvari ne pogađaju! - iskrena je bila Čekićeva.

Izvor: Star.rs/Svet
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još