Brvnara za uživanje na Zlatiboru

Vila Šestovic nalazi se u Vranjevini јеdnom od najlepših delova Zlatibora. Udaljena je oko 230 kilometara od Beograda u neposrednoj blizini svih sportskih i turističkih sadržaja.

Vila je sagrađena od prirodnog materijala dominira prostranim platoom Zlatibora. Vila Sestović površine 100m2, iznajmljuje se u celini, najviše za osam osoba.

Cena smeštaja počev od 20 evra. Kontakt : tel. 065 6565271 mail: sestovic.micun@gmail.com

Kako stići

Direktne autobuske linije su uspostavljene sa Beogradom, Novim Sadom, Nišom i drugim gradovima. Preko Zlatibora prolazi i železnička pruga Beograd-Bar.

Smeštaj

Vila je luksuzno opremljena. Smestajni sadrzaj je podeljen u tri celine :
-lux Vila, (1-8 osoba, povrsine 100 m2),opremljena po svim standardima
-lux apartman(1-6 osoba,povrsine 55 m2)
-standard apartman (1-2 osobe)
Kuhinja je moderno opremljena sa svim sadržajima, sopstvenim šank barom i posebno odvojenom trpezarijom. Prostor u prizemlju oplemenjuje prostrano kupatilo sa udobnom kadom i mogućnošću korišćenja mašine za pranje veša.

(old_image)

Sportski sadržaj

U neposrednoj blizini vile Šestović nalaze se sportski tereni svih sadržaja sa napomenom da se na teniskim terenima održavaju turniri međunarodnog karaktera. Na sedam kilometara od vile nalazi se skijaški centar "Tornik"sa četiri ski-staze koji upotpunjuje celokupnu sportsku ponudu.

Turistički sadržaj

Ono što Zlatibor posebno izdvaja od ostalih turističkih centara je trajanje turističke sezone tokom cele godine sa mnogobrojnim manifestacijama različitog karaktera. Turistički sadržaj oplemenjuje i blizina muzej sela - Sirogojno, jezero Ribnica, Stopica pecina, srednjovekovni manastir Uvac (XII-XIII vek), crkva brvnara u Dobroselici, Mokra Gora sa "šarganskom osmicom". Od festivala izdvajamo: sabor trubaca krajem jula i MEFEST u avgustu.

Plaćanje: gotovinski, kreditnim karticama, kreditom banke.

Napomene: U cenu nije uračunata boravisna taksa koja iznosi jedan evro po osobi.
Više fotografija na http://www.facebook.com/album.php?aid=33408&id=170844562957143

 

Pogledajte još