DOČEKALI SMO DA OBIČAN PAPIR SORTIRA LJUDE: Sloba Radanović svima zapušio usta objavom na Instagramu! (VIDEO)

Pevač Sloba Radanović nedavno je ispričao svoje iskustvo na ulici sa malenim prosjakom, a objava je izazvala oprečne komentare. Sada je odlučio da pokaže momka koji mu je vratio  100 evra, pa se oglasio na društvenim mrežama.

- Mnogo njih se sprdalo na račun svega ovoga, što je fascinantno, tužno i jadno, ali ovaj dečak je izabrao da bude pošten. "Izmislio si priču, nije se desilo, itd..." S******i željni pažnje i lajkova na internetu. To što vas fascinira ta priča, na negativan način, samo govori o vama. Govori o tome kako vi ne biste vratili novac. J****o vas 100e. Sve vas koji ste se pravili pametni i govorili kako ja pričam priču kako bih se hvalio da imam 100e. Zar je pohvalno imati 100e? Zar te j****a novčanica određuje kao osobu? Poenta svega toga uopšte nije novac. Poenta je da ovaj dečak ne želi nešto što mu nije namenjeno. On se zadovoljio sa 100 dinara, koje sam mu dao od srca, jer nisam imao više dinara trenutno kod sebe. Zadovoljio se i vratio mnogo više, iako nije morao, jer ja nikad ne bih skontao gde mi je novac ispao - rekao je Sloba i dodao:

- Dočekali smo da običan papir sortira ljude u ovom bezvrednom društvu. Ovaj momak je iz svoje kuće poneo nešto što samo odatle i može da se ponese. A to je poštenje, odgoj i vaspitanje. Zato što je takav, dobiće mnogo više. Bar od mene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on

Izvor: Espreso.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.