NIJE SE POKAJALA ŠTO JE BILA LJUBAVNICA: Marko Miljković pobesneo zbog Lune Đogani! (VIDEO)

Burno je noćas bilo između Lune Đogani i Marka Miljkovića koji su raskinuli nakon žestoke svađe zbog Slobe Radanovića. Kako je to izgledalo videli su svi ukućani tokom emisije "Gledanje snimaka", a veoma neprijatno je bilo Luninoj majci Anabeli Atijas koja se često protivila njihovoj vezi.

- Ako nekome rasturiš brak, ne možeš biti ponižen. Luna ne treba da ima taj stav, već treba da ustane i kaže: "Majo, ne treba ti ovo". Ako je nešto shvatila, to treba da kaže Maji. Ovo samo govori da Luna Đogani, ni posle tri godine ovde, nije pokajala (što je bila ljubavnica). Sama je sebi uskočila u stomak. Ja smatram da je ona sinoć pokušala da se opere na neki bedan način - rekao je Marko.

- Što si psovao Slobu? - pitao je voditelj Milan Milošević Marka.

- Zato što mi se može. Zbog nje sam ga psovao! Zbog nje! Ona se sinoć par puta javila, kao: "Ja hoću, ja hoću", pored svih svojih problema ona se dodatno javlja i kofu g*vana posipa po sebi! I jesam, mnogo sam bezobrazan, za njeno dobro. Da, bezobrazan sam i preterujem, za njeno dobro. Ako ona misli da tako treba, onda neka tako nastavi da upliće neke njene bivše. Primitivne glave će da pomisle da sam ljubomoran, ali nisam. Ja o svojim bivšim devojkama ne pričam. To je stvar poštovanja. Mene njena prošlost ne interesuje, već me zanima njena budućost. Ako nju ne interesuje njena budućnost, onda šta ja da radim? Pojela si g*vno i jedi ga do kraja! Luna ima potrebu da se pere preko Maje Marinković. S kim sam ja u vezi? S Majom Marinković? Da sam hteo, bio bih - rekao je Marko.

- Što me uplićeš u vašu vezu? Nema potrebe za tim. Ti si sa mnom imao šta si imao. Ja sam čula sinoć tebe u izolaciji, bio si grub. Ipak, ti i ja smo imali nešto - rekla je Maja.

- Sve je krenulo od toga što je ona rekla da ti gledaš Jelenu - rekao je Milan.

- Da, gledam i šta je sad problem? Evo, gledam Luna! Gleda mi se. Zaj*bi me više tih klinačkih debilnih fora! Zaj*bi me više s tim! - besneo je Miljković.

- Marku je povređen ego što ona priča o Slobi. I danas su zanimljiviji Sloba i Luna, nego bilo šta da se dešava. Ja znam kako to ide medijski. I dalje je to najbolja tema. Sloba da želi danas, ona bi se pomirila s njim - rekao je Đedović.

- Sve je počelo juče kada je Mima ustala i najstrašnije me ponizila. Muka mi je da stalno slušam... Prošle sezone je bila Stanija, Maja, Dragana... Luna je tu zlatna koka zbog nečega, ponižavanja, non-stop sedim za stolom spuštene glave. Marku se sviđa Stanija, gleda u Majino d*pe... Gutam to, slušam stalno... Meni je preko glave tog ponižavanja, kao da sam neka mašina za korišćenje i sve imaju više prava da budu Markove. Juče si me Mima jako uvredila kada si rekla da sam ja njemu tu samo da p*šim k*rac! Tražim da budem voljena - rekla je Luna u suzama.

- Sinoć je bila sitaucija da je Marko ustao, pojavila se Jelena, sela pored Zorice, on je seo pored mene i samo se okrenuo i zagledao se u nju. Ja sam pogledala u njega... Ja sam sedela pored njega, stvarno se ne osećam... Kao da se traži moja rekacija. Ja nisam podržala Maju. Sto puta sam joj rekla: "Majo, nemoj to da radiš. Ne treba ti to" - dodala je Luna.

- Da, video sam Jelenu, ali sam se nešto zamislio, gledao sam u neku tačku. U prozor. Zamislio sam se kao što sam se sada zamislio u onaj stub i šta je sada problem? Devojka me blamira. Još gori mogu da budem, time dobijam pobedu u rijalitiju! Šta mi se dobija, dobija mi se - rekao je Marko.

- Ti mene blamiraš i govoriš da se ja perem preko Maje Marinković. Ti znaš ko sam i šta sam, a ti treba da znaš ko sam i šta sam, a ne da ti drugi govore. Zbog čega bih se ja prala preko Maje Marinković? Mene ne može niko da opere! Sto puta sam joj rekla da joj to ne treba, ali to nisi čuo, jer ti ne odgovara. Ti se sada kanališ! - vikala je Luna na Marka.

- Ja iskreno ne vidim da on nju voli. On je sada s ovim rekao stvarno šta misli, a Luna misli da je to ironija. Što se mene tiče, stara ljubav zaborava nema. Napad je najbolja odbrana, to i ja radim kada se posvađam sFilipom - rekla je Iva.

- Da li veruješ da se promenila? - pitao je Đedović, Marka.

- Promenila se đoku! - rekao je Marko Miljković.

- Da li je moguće da ti odgovaraš Marku Đedoviću na pitanje? Sram te bilo! Juče nema klipova, bilo mi je super, taman sam odmorila mozak, sad se on samo sladi. Kao: "Da, promenila se đoku!" - besna je bila Luna.

- Najveća pokazana javna emocija je bila prema Slobi. Marku smeta svaki pomen Slobodana Radanovića. Najveća ljubav Lune Đogani je Slobodan Radanović i to je jasno kao dan! - rekao je Mića.

- To je vaše mišljenje! S*re mi se od vašeg izlaganja - rekla je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.