BALAVAC JEDAN NEZAHVALNI: Đani ne želi ni da čuje za Darka Lazića?!

Darko Lazić je toliko pogazio sve oko sebe, posebno one kolege i prijatelje koji su mu se našli kad mu je bilo najteže, da je čak i Đani rešio da ga precrta za sva vremena!

- Đanija i Slađu pogodila je činjenica da ih ni Darko, ni Andreana Čekić kojoj treba da kumuju, nisu pozvali nakon što im je određen kućni pritvor, jer su se, kako kažu, slučajno našli na pogrešnom mestu tokom vanrednog stanja za vreme korone! Andreana je pak u međuvremenu zvala kolegu i objasnila mu da nije zvala samo da mu ne staje na muku, te da ne pravi oko toga neku famu jer je to moglo svakome da se desi, pa je Trajković s njom izgladio odnose - kaže izvor i dodaje:

- Međutim, Darko ne da nije pozvao Đanija, nego se još i folira i busa pred kolegama kako je on velika zvezda i kako on ne mora nikome da se javlja, a još manje da polaže račune! Svakako, to je brzo došlo i do Đanija i jako ga razbesnelo!

Nije se Đani rastužio, shvatio je on da od Darka ne može da se očekuje ništa prijateljski! Međutim, kao starijem i iskusnijem pevaču, koji je radio dok Darko nije znao ni šta je Grand, i te kako je zasmetalo što se Lazić predstavlja kao zvezda i što usput nipodaštava druge kolege koje su, da apsurd bude veći, daleko iza njega – otkriva  izvor.

Zato je namerno i rekao pred jednim menadžerom, za kojeg znao da će sve doslovce preneti Darku, kako više neće ni da čuje za njega! Baš je bio besan, pa je čak i vikao: Ma neću više ni da vidim Darka! Neka mi na oči ne izlazi! Meni će on da glumi zvezdu, balavac jedan nezahvalni – prepričava izvor, a kako smo načuli, sve je to stiglo i do Darka, ali on se nimalo nije potresao, niti se osetio krivim, naprotiv. Nastavio je po starom…

Izvor: Scandal.rs
Foto: djanimusic/Instagram

Pogledajte još