MUŠKARCI SU TROŠILI MOJE PARE I VUKLI ME ZA NOS: Katarina Grujić otkrila kakvog momka priželjkuje

Katarina Grujić se zarekla da više neće biti sa muškarcima koji su "švorc". Folk zvezda priznaje da je nekoliko puta bila u vezama sa momcima koji nemaju ni dinar i više ne želi da ponavlja te greške.

- Obećala sam sebi da više neću da ulazim u veze sa momcima koji nisu zaposleni. Ranije sam bila sa muškarcima koji nisu hteli da zarade svoj dinar. Trošili su moje pare i vukli me za nos, a ja to nisam primećivala. Nije mi važno da muškarac bude bogat. Neka zarađuje i 20.000 mesečno, ali samo neka radi - kaže Kaća.

- Ljudi misle da smo mi žene sponzoruše, a to nije tačno. I muškarci budu sa ženama zbog para. Najgore je kada se žensko zaljubi, pa ne vidi da je muškarac koristi. Mene su drugarice ranije opominjale i pričale da treba da raskinem sa takvim tipovima, ali ja sam bila zaljubljena do ušiju. Sva sreća pa sam se opametila - priznaje pevačica.

Kaća Grujić tvrdi da ubuduće neće započinjati vezu sa muškarcem dok se ne uveri da je finansijski nezavisan.

- Volela bih da nađem muškarca koji čvrsto stoji na nogama i koji se ne ponaša kao klinac. Priželjkujem da imam stabilnu vezu, nisam ja za avanture - kaže Grujićeva.

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.