KLELA SI SE U DECU DA JE MARKO MILJKOVIĆ ODLEPIO ZA MNOM: Zorica Marković i Jelena Pešić u žestokom sukobu! (VIDEO)

Tokom današnje "Igre istine" Lepi Mića imao je pitanje za Jelenu Pešić od koje je želeo da čuje zbog čega Zorica Marković i ona imaju probleme. Nakon ovoga izbila je žestoka svađa između njih dve.

- Zorica je žena koja pravi sačekuše po imanju, ali svi smo je izvalili. Ja samo ne mogu da bi se ovako ubacuje. Ja sam svesna da si ti navikla na nekulturu, ali... Ja sam shvatila da je ona ostavljena žena i da je u depresiji i zato joj ja sve opraštam. Meni je žao da jedna pevačica ovako završi. Mislim da nju najviše iritiram kad hvalim njene koleginice - rekla je Jelena.

- Ja sam nekulturna, a ti su u k*rcu. Ovde svi imaju k*rac, a ti nemaš! Ti si dotakla već dno, samo glumiš da si dama. Napolju si katastrofa. Ovo glumiš i nemam nijednog čoveka, već armiju ljudi... Zato si rekla da ti se sviđa Aca Lukas - rekla je Zorica.

- Rekla sam da je Aca tip mog muškarca. Nema šta ti mene da sređuješ njega. Ja tvoj jezik ne razumem. Ja tebe neću vređati i želim ti sve najbolje u životu. Ti si pokupila otrcane fore, Zorica ima te njene naučene rečenice... Ovde joj je svaka devojka k! - rekla je Jelena.

- Imala si oženjenog, Jelena! Ove devojke nisu ljubomorne na tebe, nego ti na njih. Ti si prazna kao vreća! Devojko, opameti se! Ti ličiš na damu, ali ostavi se te glume. Provaljena si! - nastavila je Zorica.

- Ti si napala ćerku od svoje najbolje drugarice, šta ja da očekujem od tebe. Ti si napala Taru! Ja tvoj jezik ne razumem! Ne znam šta pričaš! Ti tražiš k*rac! Ostaviću tebi da budeš prosta, samo to možeš! Zar se nisi klela u decu, da Marko nije ni za kim odlepio, nego kao za mnom? - pričala je Jelena.

- Ko se k*rvo kleo u decu? J*bem li ti majku u pi*ku! Ja se klela u decu? Ti si najveći lažov u Zadruzi! Ja se za k*rvu klela u decu? - rekla je Zorica.

Na kraju je Jelena donela šampanjac i poručila Zorici (ironično) da se pomire, a onda je pevačica u sve upetljala Lepog Miću i Maju Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.