Prinčevsko venčanje turistički hit u Nemačkoj

Turistički paket aranžman koji uključuje u ponudi i venčanje britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton, apsolutni je hit u Nemačkoj.

Aranžman, posvećen u prvom redu mladim Nemcima, koje ne mogu da prežale što će se stariji sin ledi Dajane uskoro venčati, obuhvata smeštaj i obilazak mesta u Londonu koji se vezuju za prinčevski par i prisustvo venčanju 29. aprila u Vestminsterskoj opatiji.

Predviđene su, između ostalih, posete juvelirnice Garrard u kojoj je izrađen verenički prsten, Vestminsterske opatije i modnog butika Jigsaw u kojem je Vilijamova devojka jedno vreme radila kao menadžer.

Turisti će moći da vide i Bakingemsku palatu kao i tvrđavu London tauer gde je izložen kraljevski nakit i u kojoj su bile zatočene dve od šest supruga kralja Henrija VIII.

Paket aranžman košta 295 evra bez avionske karte, ali turisti će se iz Londona vratiti sa dve šolje sa likom princa Vilijama i Kejt Midlton, piše nemačka štampa, pozivajući se na agenciju TUI koja tvrdi da vlada ogromno interesovanje za ovaj aranžman.

Pogledajte još