MILAN I JA SMO SVAŠTA PREŽIVELI DOK NISMO DOBILI VUKA: Tijana Dapčević iskreno progovorila o naporima da ostane u drugom stanju

Pevačica Tijana Dapčević retko je govorila o svom privatnom životu, pa domaća javnost i nije toliko upućena da su ona i njen suprug Milan imali velikih problema pre nego što je na svet došao njihov sin Vuk.

Tijana je u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković otkrila da joj je u ovoj borbi velika pomoć došla od strane Verice Rakočević, koja je inače takođe bila Sanjina gošća.

- Svi znamo šta smo Milan i ja preživeli dok nismo dobili Vuka, čekali smo ga 7 godina. Onda je Verica otišla na Kubu i donela mi jednu babu sa cigarom i kaže: "Slušaj, evo ti ova baba, svako veče uzmi cigaru iz njenih usta šapni joj da hoćeš da ostaneš u drugom stanju i vrati cigaru. To ćeš da radiš svako veče i da dobijem unuče" - kaže Tijana i dodaje:

- I ja sam to svaki dan radila. Moja Desa čistila usisivačem, potkači babu, baba padne, ostane čitava, ali cigara ostane unutra. Ja sam na sve moguće i nemoguće načine bušila da izvadim tu cigaru, kako ću da ostanem u drugom stanju. Mesec dana kasnije, ja ostanem u drugom stanju, tako da Verka ima unuče još jedno.

Izvor: Pink.rs
Foto: tijana.dapcevic/Instagram

Pogledajte još