VOLELA BIH DA SE ZALJUBIM: Dara Bubamara otkrila šta joj je najbitnije kod muškarca!

Novinar emisije "Premijera - Vikend specijal" posetio je danas Novi Sad u okviru nove rubrike u kojoj će obilaziti gradove u Srbiji i razgovarati sa poznatima koji iz tog mesta dolaze i koji će pričati o tome zašto treba letovati u Srbiji. Današnja Nemanjina sagovornica bila je Dara Bubamara.

- Imala sam burnu noć, drugarica je slavila rođendan i to je bila žurka posle dužeg vremena, otkačili smo se svi, baš mi je bilo teško da ustanem. Moja nedelja, kada radim, to je odmor, spavanje, mada sada mi je to prošlo nedeljni ručak, prošetam sa sinom, malo odemo na Frušku goru. Obično sam u trenerci, ali sam se sredila pošto idem ponovo na rođendan - ispričala je Dara.

Dara se osvrnula na period koji je iza nas, ali i progovorila o odnosu sa svojim sinom Kostom, bivšim mužem i otkrila da li sada ima dečka.

- To je bilo ludilo, ja se nisam oglašavala u doba korone, nije bilo momenat da ja pevam i nešto, e onda kad je malo prošlo, ja sam mu rekla da napravimo foru. Kosta je dečak, 11 godina, sad je u fazonu da ima, nema, ima devojku (smeh). Meni se jako sviđa što je on rođen kao jedan mali šmeker, nema te neke komplekse, nije bahat, iznenadio me je kada je bio 8. mart, hteo je da kupi cveće da devojci odnese u školu - rekla je Dara, pa progovorila o svom ljubavnom životu:

- Kod mene nema ništa, za vreme korone su svašta pisali, to je jako ružno jer nije istina. Imam ja udvarače, popularna sam i uspešna žena, ali sam sad u fazonu da snimam dobre pesme, hitove, spotove, a kad se nešto desi, ja nisam lagala, uvek ću reći. Da, volela bih da se zaljubim. Milan i ja ne pričamo o tome, imamo mi fantastičan odnos, mi smo savršeni prijatelji, tu smo jedno za drugog, slažemo se, čujemo, nabolji smo prijatelji. Nikad se ne zna. Sudbina. Sad mi treba neko od kog mogu nešto da naučim i ko nema kompleks od Dare Bubamare.

Dara je bila veoma revoltirana time što su neke njene kolege tražile pomoć tokom korone i nije im ostala dužna.

- Meni je to tako strašno, 30, 50 godina karijere i ti kukaš, ne možeš da izdržiš dva meseca! Meni je to fuj, ljudi, običan narod je ostajao bez posla, a ti se hvališ kućama, vilama, a sad kao tražiš pomoć - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još