OPŠTI HAOS U TITELU: Veljko Ražnatović završio u policiji, želeo da zaštiti mir i spokoj porodice!

Nakon što se pojavila informacija da je ispred porodične kuće Rodića u Titelu nastao haos kada se nekoliko meštana sukobilo sa Veljkom Ražnatovićem, njegov advokat otkrio je da je on samo želeo da zaštiti svoju porodicu.

Svađi i incidentu, prethodila je rasprava između grupe mladića i Ražnatovića. Četvorica mladića, navodno u alkoholisanom stanju, došla su ispred kuće Rodića u Titelu. U dvorištu kuće bio je i Veljko, kad su mladići počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih je i počeo da mu se unosi u lice.

U policijskoj stanici u Titelu bili su svi svedoci ovog incidenta, a policija ih je saslušala kako bi bilo utvrđeno šta se tačno dogodilo.

Veljko je pokušao da spreči incident, zamolio je ljude da ne prve probleme jer mu je u kući beba, međutim, posle toga je došlo do tuče, zbog čega je Ražnatović i otišao u policijsku stanicu. Posle incidenta K. S. je prevezen u Klinički centar Vojvodina.

- To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gde stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame jer nekoliko metara dalje spava beba - rekao je Veljkov advokat i dodao:

- U nekoliko navrata je zamolio da se udalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju: "Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije...". On je napadnut ispred svoje kuće! Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao osumnjičeni, već da da izjavu u svojstvu građanina. Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice.

Izvor: Blic.rs/Mondo
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još