MARKA MILJKOVIĆA SAČUVALA PUBLIKA: David Dragojević izbačen iz "Zadruge", Ana ga ispratila sa osmehom na licu (VIDEO)

Nakon što je obavio intervju sa zadrugarima, voditelj Milan Milošević je ponovo ušao na imanje, kako bi se odigralo izbacivanje. Takmičari koji su nominovani za izbacivanje ove nedelje su Marko Miljković, koga su nominovali zadrugari, kao i David Dragojević, koga je nominovala publika.

Milan je ispratio zadrugare do sale za fizičko, koja se nalazi u novom delu imanja.

Kada su stigli u salu, Milan je obavestio zadrugare o igrici koju je pripremio Veliki šef. David i Marko su morali da dovlače korpu do sebe tako što će motati kanap koji je zakačen za nju, a ništa iz korpe nije smelo da ispadne.

Korpu je najbrže dovukao Marko, kome su duplirani glasovi. Nakon prebrojavanja glasova, Milan je obavestio zadrugare o procentima.

Miljković je osvojio 93% glasova publike nakon dupliranja, a David je imao 7%, te je morao da zauvek napusti imanje. Luna Đogani je prišla svom dečku, a Ana Korać je sačekala da se David pozdravi sa svima, kako bi se pozdravila sa njim.

Ana je naskočila na svog dečka i počela da ga ljubi, a i on i ona su imali osmeh na licu. Izgleda da su sve suze potrošili na momačkoj i devojačkoj večeri, kada je Dragojević saznao da je nominovan. Luna i Marko su komentarisali da su Miljkovićke izdominirale i da su zadovoljni glasovima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.