Ovako izgleda novi Spajdermen!

Ako ste sumnjali da li će talentovani mladi britanski glumac Endrju Garfild moći da na pravi način "uleti u Spajdermenovu mrežu", fotografija koju je objavio Sony Pictures je tu da vas uveri da on jeste pravi Piter Parker!

Nismo ni sumnjali - jedan od omiljenih nam mladih glumaca - Endrju Garfild sjajan je u kostimu Spajdermena (ako ga možda ne znate iz drugih kul filmova u kojima je igrao, sigurno ga znate kao Eduarda Severina iz "Društvene mreže")!

Sony Pictures, koji novu verziju priče o Piteru Parkeru priprema za 3. jul 2012. godine, već je krenuo da priprema fanove ovog superheroja za novo lice, koje svakako nije samo naslednik Tobija Mekgvajera, nego pravi, novi Spajdi. Tako je prva Endijeva fotografija u čuvenom, super-uskom kostimu Spajdermena, preplavila Internet i komentari su više nego dobri.

U decembru, Endi je za britanski "Gardijan" pričao o ozbiljnim fizičkim pripremama kojima je morao da se podvrgne kako bi se pripremio za ulogu Pitera Parkera/Spajdermena, kao i o svom detinjastom oduševljenju što je upravo on, među mnogim kandidatima, izabran da ovoj franšizi da novu svežinu.

- Osećam se kao dete u pidžami. Ne prihvatam sve ovo olako i osećam da sam neverovatno srećan što ću nositi rastegljivi kostim sledećih nekoliko meseci. Sa velikom moći dolazi i velika odgovornost - rekao je uvek duhoviti Endi za "Gardijan" opisavši čuveni kostim kao "uzak i vazdušast".

Inače, novi pogled na priču o tome kako je smotani Piter Parker postao neustrašivi Spajdermen snima se od decembra prošle godine, a Endijeva partnerka je takođe talentovana mlada glumica Ema Stoun. U filmu koji režira Mark Veb (500 Days of Summer) igraju još i Ris Ifans, Martin Šin, Sali Fild, Kempbel Skot... Ono što je interesantno jeste da u ovom filmu neće biti crvenokose Meri Džejn Votson u koju je Piter zaljubljen, a u prethodnim verzijama je igrala Kirsten Danst.

Da li će ova nova ekipa biti bolja od izbora Sema Rejmija, koji je režirao sva tri filma o superheroju iz mašte Stena Lija, ostaje nam da sačekamo i vidimo... Ali, u Endija verujemo bez rezerve!

Poslušajte šta Endi kaže o Spajdermenu, ali i svom prijatelju Robertu Petinsonu...

Tekst: Katarina Milovanović
Foto: Sony Pictures

Pogledajte još