BILA SI NAVALENTNA: Maja Marinković i Marko Janjušević pričali o intimnim odnosima! (VIDEO)

Maja Marinković nije se odvajala od svog ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša, koji je svoju zakonitu suprugu Enu Janjušević prevario javno sa njom.

Dok su sedeli pored Branislava Radonića Brendona, njih dvoje su otvoreno pričali o intimnim odnosima, pa je zadrugarka opet napala Janjuša da je samo želeo da se opere razgovorom kod supruge, govoreći da je Marinkovićeva bila navaletna.

- Ti si taj koji je prvi krenuo da se mazi sa mnom, ti si taj koji me je prvi poljubio. Ti si taj koji je krenuo u sprdnju sa mnom - pričala je Maja.

- Bila si navalentna - rekao je Janjuš.

- Ne lupaj, što nisi rekao da si oženjen?! Je l' to hoćeš da se opereš ženi? Što si tako bezobrazn prema meni? Kako možeš da kažeš da sam ja tebe proganjala? Hvatao si me u sred razgovora ovako (pokazivala je zadrugarka na grudi), sram te bilo bre, mator konj! Sprc*o godine u d*pe! To što smo se zaljubili i zavoleli to je druga stvar - odbrusila je Maja, pa je Janjušu poslala poljubac.

- Je l' imate sada konkretan s*ks? - upitao je Brendon.

- Nemamo sada, imali smo nekoliko puta, ali Janjuš kaže da ga je sramota zbog ljudi koji gledaju to napolju, ali kada se nekad tako malo zanese i to ode u neku drugu ruku, a sad pokušava da se pere pred narodom - odgovorila je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još