MNOGE GLUMICE KORISTE PRILIKU DA PREKO KREVETA DOĐU DO SLAVE I BOGATSTVA: Maja Mandžuka otkrila da je više puta dobijala nepristojne ponude

Maja Mandžuka otkriva da je tokom karijere, koju gradi paralelno u Srbiji i Los Anđelesu, mnogo puta dobijala nepristojne ponude. U intervjuu glumica govori o tome kako se nosila sa njima.

- Kad se nađete u takvoj situaciji, ni sami niste sigurni kako treba da se postavite. Ja znam kako sam reagovala, a da sam pristala na sve što su mi predlagali, verovatno bih imala daleko bogatiju karijeru i bila mnogo poznatija - izjavila je.

Glumica je bila u prilici da čak nekoliko puta sretne Harvija Vajnstina, ozloglašenog filmskog producenta koji služi kaznu od 23 godine zatvora zbog silovanja. Kaže da je on imao nos da prepozna talenat, dobar scenario i dobrog reditelja, ali što se optužbi protiv njega tiče, smatra da je za sve potrebno dvoje.

- Ubeđena sam da u tim situacijama mnogo toga zavisi i od žene, od toga kakav stav ona zauzme. Niko te neće maltretirati i zlostavljati, ako sam ne pristaneš na to. Kad smo već kod Vajnstina, on nije jedini. Ima i kod nas takvih primera, iako žene ćute o tome - rekla je Maja, ne želeći da otkriva ko se u Srbiji služi svojim položajem kako bi ucenjivao glumice.

Mandžuka veruje da mnoge glumice koriste priliku da preko kreveta dođu do slave i bogatstva.

- A onda se posle dvadeset godina sete da se vrate unazad i ispričaju svoju priču. I to, opet, da bi bile u centru pažnje. Ne osuđujem nikoga, mislim da svako treba da trči svoju trku i da uvek ima izbor hoće li nešto prihvatiti ili neće. Bilo da je psihičko ili fizičko, svako zlostavljanje je strašno. Ali koliko god vam se čini da ste u tom trenutku nemoćni, jer ispred vas stoji osoba koja je mnogo jača, bogatija ili uspešnija, izbor uvek postoji. Kod mene nema dileme, da se nađem u takvoj situaciji, bilo bi to vrlo jasno i glasno - ne - kaže ona.

Izvor: Gloria.rs/Mondo
Foto: majamandzukaofficial/Instagram

Pogledajte još