Otvorena prva "Sony Ericsson" radnja u Srbiji

U tržnom centru "Delta City" juče je otvorena prva "Sony Ericsson" specijalizovana radnja u Srbiji, koja se nalazi pored ComTrade Shopa. Ovo je, inače, treća specijalizovana prodavnica u centralnoj i istočnoj Evropi − Mađarskoj, Češkoj i Srbiji. Jedinstven objekat ovog tipa kupcima omogućava da saznaju više o brendu "Sony Ericsson", upoznaju se s izuzetnom ponudom proizvoda, pronađu najnovije modele telefona i uživaju u velikom izboru dodatne opreme. 

Na ovaj način potrošačima se omogućava da dodirnu i isprobaju proizvode, nauče više o novim karakteristikama i aplikacijama "iz prve ruke", u opuštenom i zabavnom ambijentu. Pored izbora svih klasa "Sony Ericsson" mobilnih telefona, tu je i prateći asortiman za vaš stari i novi telefon.

- Nove specijalizovane prodavnice pružiće nam priliku da dođemo u direktan kontakt s potrošačima i da se upoznamo s njihovim potrebama, kako bismo osmislili još atraktivnije proizvode i usluge u budućnosi - rekao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Tibor Vagner, direktor "Sony Ericsson" za centralnu i istočnu Evropu. U nastavku govora, gospodin Vagner je rekao: 

- Veoma smo srećni što možemo da otvorimo specijalizovane prodavnice u tri zemlje u isto vreme. Naš cilj je da približimo "Sony Ericsson" proizvode, usluge i našu poslovnu filozofiju potrošačima u privlačnom high−tech ambijentu, dok u isto vreme nudimo sve prednosti tradicionalne prodavnice mobilnih telefona, uključujući i profesionalnu pomoć visokoobučenog osoblja. U bliskoj budućnosti "Sony Ericsson" planira dalje širenje u regionu centralne i istočne Evrope.

("Pregled")

Pogledajte još