SREĆNI U LJUBAVI: Sloba Radanović i Jelena Đuričanin zakazali svadbu!

Posle propalog braka s Kijom Kockar, pevač Sloba Radanović rešio je po drugi put da stane na ludi kamen - ovaj put s verenicom Jelenom Đuričanin kojoj će se, kako se priča, na večnu ljubav i vernost zakleti 19. septembra u 14 sati u opštini Voždovac, za kada je navodno zakazano venčanje.

Kako se navodi, Sloba i Jelena odabrali su sredinu septembra jer računaju na to da će se situacija sa koronavirusom do tada smiriti, a istog dana biće upriličeno i svadbeno veselje.

- Pre nekoliko dana Sloba i Jelena došli su u opštinu Voždovac da zakažu građansko venčanje. Tražili su da bude sredinom septembra, te su dobili 19. - otkrio je izvor iz opštine Voždovac.

Par ne želi ogromnu svadbu, već toliko veliku da mogu pozvati sve ljude koji su od starta podržavali njihovu ljubav.

- Planirano je 300 ljudi, Sloba i Jelena ne žele nešto preveliko, ali ipak moraju da ispoštuju sve prijatelje, rodbinu i mnogobrojne kolege. Jelena već bira venčanicu. Svidela su joj se tri modela svetskih dizajnera, a najviše roze haljina sa bogatim cvetom sa strane. Takođe joj se jako dopada elegantna kuši, jednostavnog, ali efektnog kroj , kao i perfektno skrojena venčanica boje šampanjca. Dekoracija će biti svedenih boja, sa dosta belog cveća, a bidermajer će napraviti od prirodnog cveća. Njih dvoje hoće da angažuju Magla bend, koji je jako popularan trenutno i uvek zadužen za odličnu atmosferu, a kako se očekuje veliki broj ljudi sa estrade i javnog sveta, biće ovo svadba za pamćenje - rekao je izvor.

Podsećanja radi, i Sloba i Jelena imaju po jedan brak iza sebe - pevačeva izabranica razvela se od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina, a u vezu sa Slobom stupila prošle godine.

Izvor: Srpski Telegraf/Pink.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.