JAVNO SI OKARAKTERISAN KAO NASILNIK, ŽAO MI JE TVOJE DECE: Anabela Atijas i Edis Fetić u žestokoj svađi za crnim stolom (VIDEO)

Anabela Atijas, koja je bila žrtva nasilja, progovorila je o Edisu Fetiću i njegovoj trenutnoj situaciji.

- Ermina podržava Eda, jer može da dođe do toga da on može da izgubi troje dece. Dame i gospodo, kako kaže Mića, ja sam ovde ušla da vam pokažem kako izgleda vaša reč na televiziji. Edo, ti si prvi rekao da ja glumatam i da postoji takmičenje između Lune i mene. Da li i dalje stojiš pri tome? - pitala je Anabela.

- Životno se takmičitite, mislim da Anabela ne može da se pomiri sa tim da je njena karijera na zalasku. A ja sam video da se ti ovde zalećeš na ljude - dobacio je Edo.

- Važna je tema, dva puta sam se razvela, znam šta znači kada se donose predlozi. Ja sam u oba razvoda odlučila da moji bivši imaju kontakt sa decom, to govori o meni. Ti si javno okarakterisan kao nasilnik, to će da se uzme u obzir, sada tražiš poligraf, jer te je opalila realnost. Možeš da pričaš šta hoćeš, ako si okarakterisan javno kao nasilnik, socijano će to da uzme u obzir. Ja sam besna kao tvoja Zilha, a ti si pravdao ljude koji su slični tebi - nastavila je Atijasova.

- Ostavi se mene - rekao je Fetić.

- Edo, pazi šta pričaš. Žao mi je tvoje dece - rekla je Anabela.

Voditelj Milan Milošević je upitao Anabelu da li misli da je Edo nasilnik.

- Neću da nosim Eda na duši, mislim da nije nasilnik, ali bih volela i da Dragana ima paralelno poligraf, da bih čula kako se ona oseća i da ispriča svoju priču - istakla je Atijasova.

- Jedino što ja verujem u ovoj priči, je da Dragana voli Eda. Dragana voli njega, on nju ne - govorila je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još