JAVNO SI OKARAKTERISAN KAO NASILNIK, ŽAO MI JE TVOJE DECE: Anabela Atijas i Edis Fetić u žestokoj svađi za crnim stolom (VIDEO)

Anabela Atijas, koja je bila žrtva nasilja, progovorila je o Edisu Fetiću i njegovoj trenutnoj situaciji.

- Ermina podržava Eda, jer može da dođe do toga da on može da izgubi troje dece. Dame i gospodo, kako kaže Mića, ja sam ovde ušla da vam pokažem kako izgleda vaša reč na televiziji. Edo, ti si prvi rekao da ja glumatam i da postoji takmičenje između Lune i mene. Da li i dalje stojiš pri tome? - pitala je Anabela.

- Životno se takmičitite, mislim da Anabela ne može da se pomiri sa tim da je njena karijera na zalasku. A ja sam video da se ti ovde zalećeš na ljude - dobacio je Edo.

- Važna je tema, dva puta sam se razvela, znam šta znači kada se donose predlozi. Ja sam u oba razvoda odlučila da moji bivši imaju kontakt sa decom, to govori o meni. Ti si javno okarakterisan kao nasilnik, to će da se uzme u obzir, sada tražiš poligraf, jer te je opalila realnost. Možeš da pričaš šta hoćeš, ako si okarakterisan javno kao nasilnik, socijano će to da uzme u obzir. Ja sam besna kao tvoja Zilha, a ti si pravdao ljude koji su slični tebi - nastavila je Atijasova.

- Ostavi se mene - rekao je Fetić.

- Edo, pazi šta pričaš. Žao mi je tvoje dece - rekla je Anabela.

Voditelj Milan Milošević je upitao Anabelu da li misli da je Edo nasilnik.

- Neću da nosim Eda na duši, mislim da nije nasilnik, ali bih volela i da Dragana ima paralelno poligraf, da bih čula kako se ona oseća i da ispriča svoju priču - istakla je Atijasova.

- Jedino što ja verujem u ovoj priči, je da Dragana voli Eda. Dragana voli njega, on nju ne - govorila je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
3 komentara
 1. Savo says

  Ko kaze Zena nasilnica koja je polivala i gadjala Gagija polivala vodom Orozovica Marka sutirala nogama udarala ga sakama psovala mu roditelje njega vrijedjala zasto ce dobiti tuzbu preskakala sto te pocupala Lunu za ruku htjela da je udari i Ko je Ovde nasilnik opalice je samar realnosti kada izadje .Zlo od Zene

  1. Jorda says

   Kome ona kaže da je nasilnik, a ona bije sve redom, gađa Gagija, šutira Milkovića, a sta tek Luni radi pa sve smo videli i čuli a tek će mo citati a vec i citamo kakva je majka. Bolje da se pokrije ušima, dosla je tu da se pere od zla sto je cinila drugima setimo se samo kako je rekla: „Kija je neuračunjljiva a ima i napismeno“. Sram je bilo dosla je da glumata neku zrtvu.

 2. Ceca says

  Anabela treba da zali svoju decu. Neka tudje. Edisova deca su mali andjeli koji nikad nece ni znati prostakluk Anabelinog vaspitanja.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.