GOCA BOŽINOVSKA ODGOVORILA NA PROZIVKE DARE BUBAMARE: Neka ona broji svoje milione, a nas ostale neka ostavi na miru!

Na izjavu Dare Bubamare da treba da bude sramota sve pevače koji zahtevaju bilo kakvu pomoć od države jer su zbog pandemije virusa korona pretrpeli ogromne finansijske gubiitke, Goca Božinovska je brzo i oštro odreagovala!

Poručila je koleginci da ne zagleda u tuđe novčanike i povede računa o tome šta priča.

- Neka ona broji svoje milione, a nas ostale neka ostavi na miru. Samo neka pazi da ne huli na Boga, pa onda možda i ona ostane bez dinara. Savetujem joj da okupi te svoje lovatore i pomogne onima koji nemaju hleba da jedu - odgovorila je Goca na Darine prozivke i dodala:

- Znate koliko ima muzičara koji ne rade, a izdržavaju po četvoro dece? Na estradi ima deset pevača koji vrhunski zarađuju, a svi ostali smo u nezavidnom položaju.

Cela "frka" oko toga da li država uopšte treba da pomogne pevačicama počela je apelom Nede Ukraden, koja veruje da muzičarima, baš kao privrednicima recimo, treba dati određene subvencije.

Estrada je podeljena u tom stavu i dok je većina uzela jednokratnu pomoć od sto evra, mnogi su je izričito odbili. Jedan od takvih je Aca Lukas, koji je oštro kritikovao pojedine koleginice.

Izvor: Mondo.rs/Informer
Foto: gocabozinovska/Instagram

Pogledajte još