RASULO U PABU: Dragana Mitar razbila staklo na vratima nakon svađe sa Edisom (VIDEO)

Dragana Mitar i Edis Fetić posvađali su se u pabu, a pale su suze, pretnje i žestoke uvrede.

- Što si došao ovde - vikala je ona.

- Da sačuvam svoj brak ovde sa tobom. Zato sam došao, toliko o mojoj dvostrukoj igri mojoj. Došao sam zbog ljubavi. Idi tamo i pričaj okolo da sam ja nasilnik. Videćemo na poligrafu, pitaću sam sebe da li sam te ikada prstom pipnuo - pričao je Edo.
Da jesi
- vikala je Dragana.

- Ti mene nisi nikad ostavila, možeš samo da lažeš. Na poligrafu ćemo da vidimo da li si ti mene ikad ostavila - rekao je Edo.
Ja sam faca i šmeker i mogu da izađem iz rijalitija. Najgora sam ovde zahvaljujući tebi, što si folirao, bila sam nesrećna i plakala kad sam ulazila ovde, a tebe je boleo k*rac samo si hteo da ideš za Novi Pazar. Ja sam otišla u rijaliti da ne bih zavisila od tebe, to je istina jedina. Moj muž se borio s tobom, ali nije mogao, nisi hteo da se skloniš od mene, kao progonitelj
- urlala je Dragana.

- Meni je bitnije dete, tebi je bitnije 50.000 evra od tvoje troje dece. To što te boli k*rac za decu, to je tvoj problem... Ja ću da te udarim i da budem diskvalifikovana, ima da ti lupim šamarčinu. Lepo mi je moj drug rekao da si mi se us*ao u život. Milioneru, izađi iz "Zadruge" - nastavila je ona, a onda je počela da ga udara.

- Što si ušla u drugu Zadrugu - pitao je Fetić.

- Zbog tebe. Da bih se razvela od muža - ponavljala je Dragana.

- Ne mogu više da te gledam, precrtao sam te, precrtala si se, a bio sam spreman do kraja života da te gledam - naveo je Edo.

Dragana je zatim prevrnula i sto u pabu, a Edo nije ni trepnuo. Dragana je potom razbila staklenom flašom staklo na vratima u pabu i otišla kod uplakane Mine Vrbaški.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official.Printscreen/Youtube

Pogledajte još