TI SI SEBI DAO ZA PRAVO DA ME VREĐAŠ, IZVINJAVAM SE GLEDAOCIMA: Slavica Ćukteraš i Milan Milošević posvađali se usred emisije (VIDEO)

Slavica Ćukteraš i Milan Milošević posvađali su se usred emisije "Amidži šou", nakon što je voditelj počeo da vređa pevačicu.

Slavica i voditelj prepirali su se oko popularnosti, odnosno ko je trenutno poznatiji od njih dvoje.

- Gde ću da budem poznatiji od ovoga? Hajde da merimo rejtinge, kada si poslednji put bila popularna? - rekao je Milan.

- Da merimo rejtinge? Po čemu si ti popularan, po "Zadruzi"? Hajde da nastupamo u nekom gradu ti i ja! Ko će skupiti više ljudi, ti ili ja? Ti si sebi dao za pravo da me vređaš u emisiji, mnogo si se ti utripovao da znaš. Jako si bezobrazan, ja se izvinjavam gledaocima, ali stvarno ti ovo nije bilo na mestu - odbrusila je Slavica.

Njen odgovor jako je naljutio Milana koji je opleo po pevačici.

- S obzirom na to da si na Tik Toku, tamo si veoma popularna, skupićeš više. Ti se mešaš u sve živo! Ti si najmanje pevačica! Sve radiš, sem toga! - kazao je on.

Slavica nije želela da prećuti, ali je ipak zapretila da ako Milan bude nastavio ona napušta emisiju, što do kraja iste nije uradila.

- Napustiću emisiju, majke mi! Ja ne vodim emisije, rijaliti i tako to... Ne spuštam se ja na njegov nivo. Nemoj da preteruješ! Sad ti kažem ozbiljno - istakla je na kraju pevačica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još