Sandra Bulok "proždire" muškarce?

Skarlet Johanson je izgleda mnogo ljuta na svoju nešto stariju koleginicu Sandru Bulok, koja nije predugo čekala da se slegne prašina oko razvoda mlade glumice sa Rajanom Rejnoldsom, već je zgodnog glumca odmah "zgrabila" za sebe...

- Sandra Bulok je skitnica gladna muškaraca - tvrdi ogorčena glumica Skarlet Johanson, iza koje je razvod sa glumcem Rajanom Rejnoldsom.

A zašto je Skarlet toliko ljuta na svoju nešto stariju koleginicu Sandru Bulok? Sudeći po "National Enquireru", zvezda filmova "Izgubljeni u prevodu" i "Iron Man 2" eksplodirala je od besa kad je saznala da njen bivši suprug Rajan Rejnolds nije predugo patio zbog razvoda, već se nakon samo mesec dana našao u naručju Sandre Bulok s kojom je u prijateljskim odnosima još od filma "Veridba".

Kako piše "National Enquirer", Skarlet se nada da će je Sandra čuti, jer još uvek gaji jaka osećanja prema Rajanu, a čini joj se da Sandra to nimalo ne poštuje.

- Sandra se oseća veoma prijatno u Rajanovoj blizini i ceni njegovu pažnju. Poznaju se godinama i razvili su bliskost i skoro porodična osećanja. Izgleda su se ohrabrili da uđu u vezu, mada to još uvek kriju od javnosti. Divno je videti da se Sandri nakon bolnog razvoda i javnog poniženja vratio osmeh na lice - tvrdi glumičin bliski prijatelj.

Pogledajte još