JA SAM USTVARI ŠOUBIZ PREVARA: Jelena Karleuša večeras u 22h ekskluzivno na K1 televiziji

Jedna od najvećih regionalnih zvezda Jelena Karleuša pevala je uživo u emisiji COKE Studio koja će biti emitovana večeras u 22h na K1 televiziji. Nastupila je uz pratnju fantastičnog benda i ekipe koja je sve njene pesme obukla u novo odelo, nove aranžmane.

Osim jedinstvene interpretacije, gledaoci će večeras imati priliku da čuju i iskrenu ispovest balkanske folk dive o karijeri i ceni uspeha u poslu kojim se bavi.

Nakon što je 1995. godine zablistala na muzičkoj sceni, Jelena je skrenula pažnju i svojim privatnim životom i ekstravagantnim modnim stilom. Čestu prisutnost u medijima obezbedio joj je i status gej ikone kod LGBT populacije. Ona je jedno od najpopularnijih lica domaće estrade i jedna od najuticajnih ličnosti na društvenim medijima na Balkanu.

- Oduvek sam imala jasnu viziju kakav će moj put biti. Svaki korak mi je bio kristalno jasan. U željama sam bila negde između Madone i Lepe Brene, u tom nekom stilu. Ali sam uvek imala tu dozu ekscentričnosti. Nijedna Madona ni Lepa Brena ne bi radile to što sam ja želela tada da radim - otkriva Jelena i dodaje:

- Ja sam ustvari šoubiz prevara. Sve ono što ljudi misle o meni nije tako.

Komentarišući one koji je ne vole, iskreno priznaje:

- Na kraju sam negde naučila sebe da mi mržnja u ovom poslu bude sasvim normalna stvar, a to nije normalno. U ovom poslu moraš sebe toliko da deformišeš i izvitoperiš da na uvredu odgovoriš sa - samo polako.

Ne propustite – Jelena Karleuša, COKE Studio,samo na K1 televizijivečeras u 22h!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još