DA JE SITUACIJA OZBILJNA DRŽAVA NE BI DOZVOLILA OKUPLJANJA: Ceca Ražnatović se oglasila iz kućne izolacije! (VIDEO)

Muzička diva Svetlana Ceca Ražnatović, nakon potvrde da su njen sin Veljko i ona pozitivni na Covid-19, nalaze se u kućnoj izolaciji u porodičnoj vili na Dedinju.

Naime, folk zvezda osetila je potrebu da se oglasi javnosti povodom svog zdravstvenog stanja, jer kako je istakla ne može da živi od poziva i poruka koji joj pristižu.

Međutim, Ceca je izrazila i svoje mišljenje povodom korona virusa i rekla da je virus oslabio, a što se tiče zdravlja, nema nikakve simptome i tegobe, kao i da se oseća sjajno.

Ipak, u video snimku koji je podelila na društvenoj mreži Instagram, zamolila je medije da ne šire dodatnu paniku narodu koji je, kako je rekla, dovoljno prestrašen.

Zatim, osvrnula se i na stanje u državi povodom pandemije i rekla da situacija nije ozbiljna, jer da jeste, vlasti ne bi dozvolile okupljanja.

Svetlana je u video snimku izjavila:

- Želim da se obratim javnosti i da kažem da se dobro osećam. Ne osećam se bolesno. Pozitivna sam na koronu, pa Bože moj, desilo se. Ne mogu da živim od telefona, nemojte širiti paniku, virus je sada oslabljen, ja se dobro osećam nemam nikakve korone. Da je situacija ozbiljna, država ne bi dozvolila okupljanja. Uostalom, da je suprotno država ne bi dozvolila okupljanja i ne bismo gledali utakmicu na JNA, da se okupi 25.000 ljudi, da nas vreba ogromna opasnost. Tako da, ljubi vas i voli vaša Ceca. Ćao!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još