ON JE STVOREN ZA TAJ LIK: Novaku Đokoviću ponuđena glavna uloga u filmu o Nikoli Tesli?!

Poznati srpski glumac koji uveliko ima uspešnu internacionalnu karijeru i dovodi veliku producentsku kuću u Srbiju odlučio je da u glumačke vode uvede i najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića!

Miloš Biković je nedavno razgovarao sa Novakom o planovima za snimanje novog filma o Nikoli Tesli i u razgovoru su se dotakli opcija ko bi mogao da igra Teslu. Novak bi sigurno bio najbolje rešenje za ulogu Tesle, jer i fizički podseća na njega, ali su i Miloš i srpski teniser svesni da je to malo verovatno uzimajući u obzir sve Noletove obaveze i raspored.

- Novak se oduševio idejom i pružiće sigurno podršku svakoj dobroj inicijativi u vezi s Teslom i srpskom kinematografijom - kaže za Super TV izvor blizak Milošu Bikoviću.

Ono što je interesantno je da Novak Đoković zaista likom pomalo podseća na Nikolu Teslu, a i te kako je harizmatičan na terenu i poseduje dar interpretacije.

Nije čudno što je Miloš Biković upravo Novaku Đokoviću ponudio ovako značajnu ulogu s obzirom na to da se Novak već istakao imitacijama i u sebi ima "to nešto". O odjeku koja bi njegova uloga imala u svetskoj javnosti, da ne govorimo. On je stvoren za taj lik, ali samo je pitanje uklapanja - navodi izvor za Super TV.

Novak Đoković nikada nije krio koliko se divi Nikoli Tesli i koliko je svestan njegovog značaja u svetu u kojem danas živimo.

Izvor: Informer.rs
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još