SRAM TE BILO, POREMEĆENI PSIHO: Anabela Atijas otkrila da je Gagi uzimao novac od Čolaka za narkotike (VIDEO)

Mirko Gavrić je za crnim stolom podigao Baneta Čolaka kako bi ispričao o honoraru koji mu je Gagi Đogani davao na konto zajedničkog nastupa.

- 50 evra si mu dao da uzme sebi i nikada ti nije vratio! U Zadruzi 1 si to rekao, dobro, nema veze - rekla je Anabela.

- Ja sam rekao da Gagi nije loš čovek, ali da ima katastrofalne postupke. Ja nikada nisam rekao da sam Gagiju dao novac, nikada nisam dobio pitanje - tvrdio je Čolak.

- Ma ja sam te lično gledala! Rekao je da se drogirao i da mu je tražio 50 evra koje mu nije vratio nikada - dobacila je Anabela.

- Mene je izvukao iz naftalina! To su takve gluposti - dodao je Čolak.

- Gagi je bio ljut na tebe zbog toga, ali se sada ne seća! - ubacila se Anabela.

- Anabela je planski ušla ovde, ja nju poznajem, ja hoću to da vam kažem, sa pričom, mojom životnom, da bi ispala žrtva i da bi rasturila vezu Lune i Marka, da može da je narod žali, ali meni se s*re od te priče, dobila je pojačanje od Mirka Gavrića, ali ni to vas neće spasiti, vidi se i ko je folirant i sve! - urlao je Gagi.

- Sedi, sram te bilo, ti si blam godine, poremećeni psiho! Ne možeš ovom čoveku ništa da kažeš! - ubacila se Ivana Krunić obraćajući se Čolaku.

- Kaži da li si imao interes što sam sedeo sa tobom u društvu? Stojim iza toga i glavom i bradom! Dok smo mi pevali, ti si se drogirao i j*bavao k*rve iza šanka. Bio sam tu za tvoju ženu i decu kad si j*bao njene drugarice. Nemoj da ideš toliko daleko, jer me provociraš da kažem nešto - odbrusio je Gavrić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još