TI SI NAJBOLJA TERAPIJA: Slađa Alegro uputila emotivnu rođendansku čestitku ćerki Mili (FOTO)

Popularna pevačica Slađa Alegro tokom skladnog braka sa Zoranom Dragašem dobila je ćerku Milu u tridesetdevetoj godini života.

Posle teškog životnog perioda i dva pobačaja uspela je da održi trudnoću i postane majka, ispunivši tako svoj najveći san.

U junu 2018. godine na svet je donela preslatku devojčicu Milu koja danas puni dve godine.

Povodom ovog važnog događaja pevačica je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram uputila emotivnu poruku svojoj mezimici i čestitala joj rođendan.

- Dudo, tražila sam sliku koja te najviše opisuje, ne mogu da se odlučim okačila bih dvesta al bi pomislili da sam šenula od ranog jutra. Ovde ima sve, i mašna i duda i tvoje nestvarno lepe oči. Fali osmeh, ali ne fali što bi naš kumić rekao u stvarnom životu. Ne fali ja se nadam ništa baš. Ti sve imaš, i osmeh i emocije kakve nisam srela da ima dete tvog uzrasta. Kaže tvoj tata veliki Zoka Dragaš, da se samo moli da ti ostane taj čaroban duh, jer ga u ovo ludo vreme svi po malo izgubimo. Ti spajaš nespojivo, ti mamiš osmehe i onom ko je tužan, ti nateraš da zaigra i onaj ko nikada igrao nije, ti lečiš one kojima si kažu najbolja terapija. Sa tobom je sve nestvarno. Imam privilegiju i čast da budem tvom ocu supruga, a tebi Dudo - majka. Majka koja ti želi zdravlja i osmeha, koja je tu i biće sve dok diše, da te digne ako kreneš pasti, da te pogura ako zastaneš, da ti se nasmeje uvek kad ti je to potrebno, da ti pruži zagrljaj i sigurnost jer tu je dom uvek i zauvek. Srećan rođendan, ružo moja mirisna - napisala je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sladja.allegro/Instagram

Pogledajte još