PORED MENE NIKAD NEĆEŠ BITI SAMA: Anastasija Ražnatović emotivnom objavom čestitala Ceci 47. rođendan (VIDEO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja svoj 47. rođendan, a s obzirom da je pozitivna na Covid-19, provešće ga u kućnoj izolaciji uz sina Veljka kod koga je takođe potvrđen virus.

Naime, čestitke muzičkoj zvezdi stižu sa svih strana, a jedna od najdražih stigla je od njene ćerke Anastasije.

Anastasija je preko svog Instagram naloga uputila svojoj mami niz emotivnih objava, a u jednoj od njih joj se zahvalila na svemu što je činila za svoju decu i što su joj njen brat i ona uvek bili na prvom mestu.

Cecina ćerka je napisala:

- Srećan rođendan, mama! Da si pre svega živa, zdrava i uvek tako pozitivna, nasmejana, topla i srećna! Da pevamo, da se veselimo, volimo i da uvek imamo povod za slavlje! Da svakom godinom budeš sve mlađa i da zauvek izgledamo kao sestre - napisala je Anastasija i nastavila:

- Ja sam najsrećnija osoba na svetu što te imam! Ti si najbolji čovek koga poznajem! Osoba koju volim najviše na svetu i kojoj ću zauvek držati leđa. Da uvek ostaneš tako velika, graciozna, definicija svega što jedna žena i dama treba da predstavlja.

- Hvala ti na svemu što si uradila zbog nas i što smo ti uvek bili na prvom mestu pored svih životnih borbi. Rodila si sebi ćerku da te čuva zauvek i uvek, ali uvek drži tvoju stranu. Pored mene nikad nećeš biti sama. Voli te tvoja ćerka zauvek, pa i posle toga - zaključila je Anastasija.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još