NIKO NIJE SVETAC: Darko Lazić iskreno progovorio o braku sa Anom Sević

Nakon što je u domaćim medijima odjeknula izjava Darka Lazića da je sve vreme braka sa Anom Sević znao da ga tadašnja supruga vara, pevač je rešio da stane pred kamere i istera stvari na čistac.

- Ja to nikada nisam izjavio. Ne znam odakle je poteklo to da je ona mene varala i da sam ja to rekao. Jednostavno rečeno, šta se dešavalo u našoj vezi i braku - to je nešto naše. Iz mojih usta nikad nije izašlo da sama ja rekao da je ona mene varala - istakao je Darko pred kamerama "IDJTV"-a.

- To je majka mog deteta, moje Lorene, moje ćerkice. Nikad ništa ružno ne bih rekao o njoj. Ne znam odakle "žutoj" štampi to uopšte i nebitno je. Šta je bilo - bilo je. To je prošlost. Imamo budućnost, naravno.

- Ja sam srećan sa mojom Marinom. Imamo zlatno dete, sina Alekseja. Ana je, koliko čujem, trudna sa Danijelom i čestitam joj na tome. Čestitao sam joj. Hvala Bogu i treba to da se desi jer to zaslužuju. Treba da imaju dete - dodao je Lazić.

- Ja nikad ne volim da ulazim u detalje šta je i ko radio u vezi ili braku. To su neke stvari koje ostaju između nas. Niko nije svetinja. Niko nije svetac. Niko nije savršen, ali to je nešto naše. Dok smo živeli, živeli smo. Dok je bilo lepo, bilo je lepo. Kad više nije išlo, nije išlo. Završili smo kao ljudi i to je to.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još