NISAM HTELA DA TI UVREDIM DRUGARICU: Stefan Karić zgranut ponašanjem Ivane Šopić prema Kiji Kockar! (VIDEO)

Ivana Šopić i Stefan Karić raskinuli su nakon sinoćnje "Zadrugovizije", kada se, po Karićevom mišljenju, Ivana nedolično ophodila prema članovima žirija, a naročito prema njegovoj drugarici Kiji Kockar, koja nije imala lepe komentare na račun Stefanovog izbora partnerke.

- Jedino što ja mogu da ti kažem u svoju odbranu je da sam ja ovakva, nisam možda najbolja za tebe, nisam možda najbolje postupila sinoć, ali ti prijatelji, ako su ti prijatelji, trebalo bi da poštuju tvoje prijatelje, ako te vole. Ja sam ovakva, nisam bolesna, nisam sakata - govorila je Ivana.

- Šta hoćeš da kažeš time, ja sam voleo devojku koja je bila bolesna. I? - pitao je Karić.

- Nisam tako mislila, nemoj sada ovo da praviš. Samo da si im skrenuo pažnju, da si se zauzeo za mene, ne bi došlo do onakve moje rekacije. Nije ni ova moja jezičina došla tek tako, ja sam postala ovakva. Ja prosto ne mogu da ćutim dok gledam da neko želi da udara na nas - govorila je Šopićeva.

- Niko ne može da zna kako je meni i tebi ovde, kako onda mogu da ti kažu da sam ja loš izbor za tebe? Odakle ta Stanija zna, ona je samo htela da me bocne, što nije komentarisala moje pevanje - pričala je Šopićeva.

- I ubola si se. Da li shvataš da će nas takve stvari napolju skupo koštati? Neko će tebe dirati, ja ću da odeagujem burno - govorio je Karić.

- Zbog čega njima nije bitno da si ti srećan, ako su ti pijatelji, trebalo bi da im je stalo da si ti srećan - govorila je Ivana.

- Možda oni vide da ja nisam srećan, možda vide da ja sumnjam u ove tvoje priče koje mi pričaš - tvrdio je Stefan.

Stefan Karić nije želeo pređe Ivani Šopić preko šokantnog ponašanja prema stručnom žiriju "Zadrugovizije", kada je psovala i vređala Staniju , ali i Stefanovu drugaricu Kiju.

Karić je za vreme emisije "Uspomene" video Ivanin klip sa Markom Janjuševićem, zbog čega sumnja da su bili intimni, što joj je oštro zamerio.

- Nisam joj j*bala mater. Kija, izvini, nisam ti rekla reč za majku, nikada joj to ne bih rekla zbog tebe. Jako je ružno, j*bo mi pas mater, nisam htela da ti uvredim drugaricu, iako mislim da nikako nije trebala da podgreva tvoju patnju, ako si nesrećan. Ja bih ti rekla da pratiš svoje srce - govorila Ivana.

- Čim se premišljam, znači da nije dobro - govorio Karić.

- Ti se premišljaš? - pitala je Šopićeva.

- Premišljam se - dodao je Karić.

- Majke mi moje, ja nisam znala da se ti premišljaš. Ima li nešto što ti nisam rekla - pitala je zadrugarka.

- Ima, da si imala s*ks sa Janjušem - tvrdio je zadrugar.

- Kunem ti se da nisam imala s*ks sa Janjušem, evo, sada zvučim kao seljančura - objašnjavala je Ivana.

- Govorila si mi i da se nisi poljubila sa Janjušem, pa jesi - istakao je Karić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još