POČINJEM DA SE STIDIM: Nakon saznanja da je Šopićeva bila intimna sa Janjušem, oglasio se Stefanov otac Osman Karić

Danas su zadrugari, ali i svi verni gledaoci televizije Pink tokom emisije "Uspomene" imali priliku da vide da su Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš bili veoma intimni pre nekoliko meseci, kada su se intenzivno družili.

Stefan Karić se zbog ovoga potpuno slomio, pa nije izdržao i svojoj devojci je sve prebacio, a njihova svađa trajala je dugo. Sada se oglasio i njegov otac Osman Karić, koji je imao veoma teške reči na račun nesuđene snajke Ivane, ali nije zaobišao i Karićevu bivšu devojku Ivu Grgurić.

- Bože šta vidim, počinjem da se stidim, znao sam ja po nešto, mada skrivali su vešto, klip govori više od reči, temperatura raste kao da sam u peći... Šta cu kući reći? Magarac ja postajem sve veći i veći, prvo Iva, rekla sve a možda nesto i krila, 5% zaljubljena bila. Sada Šopić... Glava mi ko topić, haubica mala, na delu je pala, Filip, Janjuš, Vlada... Obrao sam bostan sada. Šta će kući reći, od magarca sam veći. U svakoj sam priči drugi ili treći. Pitam sebe da li čovek ovde može nesto prvi da j*be, mada ovde nema takve "trebe" , da je čovek ima samo za sebe - napisao je Osman na svom Instagram profilu.

Izvor: Pink.rs
Foto: karic_osman/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.