IZNENAĐENJE U DOMU VODITELJKE "SLAGALICE": Jelena Simić očekuje prinovu

Voditeljku kviza "TV Slagalica" Jelenu Simić, koja je u martu postala deo tima najgledanijeg RTS-ovog formata, ova godina je nastavila da iznenađuje na najlepši mogući način.

Ubrzo nakon vesti da je postala novo lice "Slagalice", saznala je i da je u drugom stanju. Ona i njen suprug Dragan Simić imaju ćerku Unu koja ima devet godina, a u oktobru njihova porodica biće uvećana za još jednog člana.

Voditeljka popularnog kviza kaže da se novom članu porodice najviše raduje ćerkica Una, kao i da je njena velika želja da dobije brata ili sestru učinila svoje.

U početku ovu vest Jelena je podelila samo sa najbližima, ali sada je već u šestom mesecu trudnoće i stomak se uveliko vidi.

- Nismo se nadali. Mislila sam da je krug zatvoren, jer već imamo veliku, predivnu devojčicu. Ali život ume prijatno da nas iznenadi kada se najmanje nadamo. Novom članu porodice najviše se obradovala moja ćerka Una. Izgleda da je njena beskrajna želja da dobije brata ili sestru učinila svoje. Svi smo presrećni. Pre dva dana išli smo zajedno na kontrolu i doktor je rekao da je beba dobro. Prošle su mučnine i sada se divno osećam - izjavila je Jelena.

Izvor: Blic.rs
Foto: unajelena_ps/Instagram

Pogledajte još