PRIČAŠ KAO DA ŽALIŠ ZA STEFANOM: Iva Grgurić i Filip Đukić na ivici raskida zbog Karića (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević zamolio je Ivu Grgurić da prokomentariše svađu sa Stefanom Karićem i njegovu podelu budžeta, s obzirom na to da joj je dao najmanji budžet.

- Ja sam rekla tvojoj devojci da umesto što se svađa sa mnom da ode i da te pogleda. Nikad nisam rekla ništa ružno za Stefana. Ljudima koji su nas podržavali verovatno će ličiti da ću ja do kraja života gajiti emocije prema Stefanu, ali do toga nema ništa. Ja njega razumem, ima devojku, ako me ona vređa, on će stati na njenu stranu. Ali ja nikad ne bih dozvolila da Filip nešto ružno kaže za Stefana, ali to sam ja, a ovo je Stefan. Meni je u Zadruzi Filip broj jedan, to pokazujem delima i emocijama. Možda bi bilo drugačije sa Strefanom da smo bili iskreni na početku. Ja sam imala mnogo propusta, bila sam tolerantna, nisam zauzela stav, a Tara na primer ne da na svoju vezu i kad raskinu ne da na njega. Ja sam pustila to olako, mislila sam da to naše ne može niko da poljulja, a ja sam sve gurala pod tepih, misleći da je to najpametnije... Nije trebalo da uđem ni u jednu vezu, trebalo je da budem sama i da prebolim, pa kad budem slobodna u glavi i u srcu da uđem u nešto drugo. Ali videćemo kako bude dalje - pričala je Iva.

Tokom pauze za reklame u emisiji "Izbor potrčaka" nastao je haos između Ive i Filipa u pabu, jer joj je on prebacio što je ponovo pričala o vezi sa Stefanom Karićem.

- Reci: "Neću da pričam" i ćao! - zamerao je Đukić.

- Ostala sam nedorečena. Ne njemu, njego ljudima koji gledaju. Imam pravo govora, pusti me da pričam - pravdala se Iva.

- Pričaš kao da žališ, sere mi se više od toga - nastavio je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još