NEKA SE PRIPREMI ZA NOVO RAZOČARANJE, NEĆE BITI PRVI PUT DA SE KAJE I TRAŽI OPROŠTAJ: Janjušev kum obelodanio sve o košarkaševom razvodu od supruge Ene

Marko Janjušević Janjuš javno je u "Zadruzi" prevario suprugu Enu sa Majom Marinković, a sada se tim povodom oglasio njegov kum.

Janjušev kum Marko prokomentarisao najpre to što Maja ne odustaje od namere da po izlasku iz rijalitija započne zajednički život sa košarkašem.

- O njoj sam slučajno čuo veoma puno stvari, ali mnoge nisu pohvalne. Pošto nisam osoba koja pridaje značaj takvim pričama, ne razmišljam o njoj niti njenim namerama. Uspela je samo u nameri da postane tema. Koliko je to pohvalno za nju, neka ona sama razmisli - rekao je on za magazin "Rijaliti".

Janjuševa supruga Ena se ne oglašava u javnosti, a na pitanje da li misli da će ona ponovo pronaći ljubavnu sreću, nakon košarkaševe afere, kum Marko kaže:

- Mislim da je njena odluka jako mudra i zrela. Naravno da ima pravo na sreću i da je zaslužuje. S kim i na koji način, to ona najbolje zna i imaće moju potpunu podršku. Ne brinem za Enu ni najmanje.

Marko je naveo i da misli da je Janjušev najveći strah da stane pred suprugu i ćerku Krunu, kao i da nema šanse da se Janjuš oženi Majom.

- Neće se oženiti sigurno. Pogotovo ne kada izađu napolje. Neka se pripremi za novo razočaranje, a neće biti prvi put da se kaje i traži oproštaj za loše odluke - rekao je za pomenuti magazin.

Na pitanje postoji li mogućnost da je Maja trudna sa Janjušem i kako će to prihvatiti Janjuševa porodica, kum zadrugara odgovorio je:

- To morate njih da pitate!

Izvor: Blic.rs/Rijaliti
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.