HAOS U BELOJ KUĆI: Marko Miljković zapušio usta Bori Santani zbog Ermine Pašović (VIDEO)

Marko Miljković umešao se u svađu Ermine Pašović i Bore Santane nakon žurke. Miljković je nagovarao Erminu da oprosti Bori.

- Boro, ne sprdaj moju drugaricu. Stani i ne sprdaj se sa ovim majmunom ovde. Stani, digni ruku - govorio je Miljković, a zatim zamerio i Mensuru Ajdarpašiću što se smejao svemu.

U ovaj haos umešala se i bivša devojka Mensura Ajdarpašića, Mina Vrbaški.

- Šmekeri na baterije - dobacivao je Miljković.

- A šta si ti? Kerov k*rac - uzvratila je Mina.

- Prestanite Erminu da dirate! - urlao je Marko.

- Ovako nisi ni Lunu branio - dobacila je Vrbaški.

Ubrzo nakon toga Ermina se posvađala sa Milicom Kemez zbog Bore, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do incidenta, a Miljković je Bori zapušio usta kako bi prekinuo svađu i haos.

- Ne želim izvinjenje, kobilo jedna! Đubre jedno - urlala je Ermina, pa htela da gađa cimerku, ali su obezbeđenje i zadrugari sprečili skandal.

Ermina i Marko porazgovarali su o svemu u dvorištu, a Pašovićeva se zabrinula da će Luna Đogani biti ljubomorna zbog toga što je njen dečko skočio u odbranu ove zadrugarke.

Podsetimo, Ermina je pre nekoliko dana Miljkoviću pomogla da organizuje romantičnu večeru iznenađenja povodom mesečnice veze sa Lunom Đogani, a kako do sad nisu bili naročito bliski, ovaj Markov gest je pravo iznenađenje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još