ZANIMLJIVO JE ČUTI "NOLE I JELENA SE RAZVODE": Novak Đoković iskreno o supruzi, braku i deci

Novak Đoković progovorio je o odnosu sa suprugom Jelenom, naslednicima Stefanom i Tarom, ali i povremenim medijskim spekulacijama o njegovom i Jeleninom braku.

Na pitanje šta mu prvo prođe kroz glavu kad pročita povremena medijska nagađanja o stabilnosti u njegovom bračnom životu, Novak je za hrvatsku "Gloriju" rekao:

- Ne čitam i ne pratim medije, uglavnom ne. Tako da se ne uznemiravam. Razumem da je ljudima zanimljivije da pročitaju Nole i Jelena se razvode, nego Nole i Jelena se vole. Ali, to ne utiče na mene i Jelenu jer mi se zaista volimo.

Najbolji svetski teniser istakao je da ni on ni njegova supruga nisu opterećeni datumima, već da jedno drugom izjavljuju ljubav svaki dan.

- Ni Jelena ni ja nismo opterećeni takvim formalnostima. Oboje naš odnos doživljavamo tako da ga svaki dan negujemo, da ne zapustimo ono što čini našu ljubav tako snažnom. Za svaki odnos je važno da ne podrazumevamo stvari i da ga ne zanemarujemo. Poslovni, privatni, ljubavni, porodični, bračni.. Posvetio sam svemu što je nama važno - odgovorio je Nole.

Zatim je otkrio i šta ga kod Jelene oduševljava i nakon 15 godina ljubavi.

- Sve. Ona je najkompletnija osoba koju poznajem. Otvorena i puna podrške. Uz nju rastem, kao što se trudim da i ona raste uz mene - kazao je Nole.

Novak je upitan i da li je istina da su očevi slabiji na ćerke.

- Uh, ne bih da generalizujem, ali mislim da jeste. Tara je toliko umiljata, nežna, sada sve više traži mene. Ranije je bilo mama, mama. Sada kada me vidi tako me nežno zagrli da svet staje - iskren je teniser, koji je za hrvatski medij odgovorio i na pitanje da li bi voleo da Tara i Stefan krenu njegovim stopama:

- Voleo bih da veruju u svoje snove, da sanjaju, vredno rade i da im se snovi ostvare. Ja živim svoj san. To želim i svojoj deci.

Izvor: Blic.rs
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.