SAČEKAĆU ŽELJKA, JER MI SE OSTALI MUŠKARCI NE SVIĐAJU: Ana Nikolić otkrila da će smuvati Cecinog unuka

Ana Nikolić bi rado postala snajka Cece Ražnatović! Pop zvezda se našalila da bi Cecin unuk mogao da postane njen muž za dvadesetak godina, iako bi mali Željko više pristajao njenoj ćerki Tari.

Pevačica koja se posle tri godine vratila na scenu albumom "Klinika" ističe da je nakon razvoda od Stefana Đurića Raste sama. Ana tvrdi da ima mnogo udvarača, ali joj nijedan nije zapao za oko.

- Još se nije rodio pravi muškarac za mene, pored kog bih ponovo bila srećna i zaljubljena. Možda će taj pravi da bude Cecin unuk, ali moraću da sačekam 22, 23 godine... Ma sačekaću Željka jer mi se ostali muškarci ne sviđaju - kroz smeh je rekla Ana, i dodala:

- Šalim se, naravno, Željko bi više pristajao mojoj Tari, pa da mu ja postanem tašta! Jeste da je moja ćerka skoro tri godine starija od njega, ali to je baš mala razlika.

Nikolićeva ističe da je trenutno zanima samo karijera i da radi punom parom, a da ljubavni život može da sačeka:

- Zaljubljena sam jedino u sebe i svoje dete. U nju ću biti doživotno!

Pevačica kaže da je drastično promenila život otkad je postala majka i da je zbog Tare postala domaćica.

- Kuhinju sam napravila da bih u rerni držala cipele, ali onda se rodila Tara... Zbog nje sam naučila da spremam osnovna jela. Znam da napravim i proju. Sve mi iz prve ispadne kako treba jer imam osećaj za kuvanje. Kažu da dobro kuvaju ljudi koji su gurmani, a ja to svakako jesam! - kaže Ana, i dodaje:

- U braku sam čak naučila da pravim i torte, ali ne one sa korama. Najčešće pravim piškota tortu. Tara voli sve da jede, a najviše voće, isto kao i ja!

Otkad se vratila na estradu i drastično smršala, pevačica kaže da sve manje vremena provodi za šporetom.

- U poslednje vreme ne želim da kuvam ni da mirišem na zapršku. Molim Boga da uvek imam uslova da to neko uradi za mene, ali ako bi, ne daj Bože, morala da kuvam celoj mojoj porodici, sigurno ne bi umrli od gladi. Naprotiv, lepo bi jeli kod mene. Ipak, bolje je da se držim mikrofona i plesnih sandala. Tu sam najbolja! - kaže Ana Nikolić.

Ana Nikolić uskoro snima spot za pesmu "Nije mi do seksa", a potom će objaviti i tri nove pesme.

- Te numere će biti u drugačijem fazonu od albuma "Klinika". Snimiću zajedničku pesmu sa Bubom Korelijem i Džala Bratom. Imaću još neka iznenađenja i saradnju sa nekim novim klincima - kaže Ana.

Izvor: Informer.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.