DUGUJE POLA MILIONA A PRAVI GALA PROSLAVU VREDNU 30.000 EVRA: Darko Lazić priprema spektakularno rođendansko slavlje sinu Alekseju

Darko Lazić će 30.000 evra za krštenje i prvi rođendan sina Alekseja, iako je već u dugovima do guše. Folker se zadužio pola miliona evra, ali ga to ne sprečava da priredi veliku žurku za naslednika kog je dobio sa verenicom Marinom Gagić.

Lazić kaže da njegovom sinu ništa ne sme da fali u životu, bez obzira na to što je porodica u teškoj finansiskoj situaciji.

- Istina je da dugujem 500.000 evra i radim na tome da ih vratim. Veći deo zarade mi ode na vraćanje tih dugova. Ipak, kada je reč o Marini i Alekseju, njima ništa ne sme da nedostaje. Dugo već planiramo veliko slavlje za Aleksejev rođendan i krštenje i samo smo čekali da se kockice poklope - priča Darko.

Lazić je rezervisao veliku salu u jednom luksuznom hotelu u Pećincima, rodnom selu svoje drage. Tamo će okupiti 500 gostiju, a među njima naći će se mnogo poznatih ličnosti.

- To je za Darka važan dan i želi da sve bude savršeno. Zato je izabrao najskuplju hranu iz jelovnika za 500 gostiju i to će ga koštati 16.500 evra. Još 3.000 evra izdvojio je za smeštaj gostiju koji budu došli izdaleka, a žele da popiju i opuste se, pa da imaju gde da prespavaju - priča izvor.

Lazićeva verenica Marina insistirala je na bogatoj dekoraciji i vatrometu.

- Darko je slab na Marinu, pa je rešio da udovolji svakom njenom zahtevu. Sve će biti prepuno prirodnog cveća, slatkim đakonijama. Priprema se i spektakularni vatromet. Kada se sabere sve što želi pući će minimum 30.000 evra - priča izvor.

Izvor: Informer/Kurir.rs
Foto: darko.lazic.official1/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.