DRAMA U ZADRUZI: Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić napravili haos na imanju zbog poligrafskog ispitivanja (VIDEO)

Danas se na imanju u Šimanovcima odigrala prava drama Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića zbog predstojećeg poligrafa. I dok je ona tvrdila da joj je Mensur zabranio da se podvrgne poligrafskom ispitivanju, on je odlučio da joj lično postavi pitanja, preteći da će je uništiti istim.

- Ona je zapela da ide, misli da će je neko pitati da li me voli, koga to zanima šefe!? Normalno da me voli! Mene ne interesuje! Sama je tražila, evo joj ga sada poligraf! - vikao je Mensur.

Dok se Mensur nervirao zbog Mininog ponašanja, ona je otišla do radionice, plačući u nameri da privuče njegovu pažnju, ali joj ni ovog puta to nije pošlo za rukom, pa je brzo odustala.

- Da li si u vezi sa Mensurom flertovala i da li si nekog gledala dok si bila sa Mensurom u vezi? Bude li to laž, ja ću se pokriti sa ušima! Ja znam da joj neće biti dobro zbog ovoga! - pričao je Mensur, dok je sa Tarom Simov pisao pitanja.

- Cela njihova veza se svodi na to da Mensur bude kriv, a ona žrtvica, da opere ljagu sa sebe. Ja mogu njega da ne volim, ali je realno tako - dodala je Tara.

Mina se potom pojavila na vratima i počela da urla da neće ići na poligrafsko ispitivanje, a Mensur joj je dobacivao koja je pitanja osmislio.

- Bruko! Da li si htela namerno da me diskvalifikuješ? Koga zanima da li ti mene voliš ili ne voliš više? To svi znaju! - vikao je Mensur.

- Ti si rekao da ćeš platiti godišnji honorar da ne idem! Sad ćeš videti šta ću sebi uraditi - urlala je Mina iz petnih žila.

Nakon što je zapretila Mensuru Ajdarpašiću da će nauditi sebi, Mina je krenula ponovo do garaže, kako bi pokušala da pobegne. Ovaj put pošlo joj je za rukom da izazove njegovu pažnju, pa je on krenuo za njom kako bi je sprečio.

Njih dvoje su se posvađali zbog poligrafskog ispitivanja, koji je zadrugarka sama tražila. Nakon što je Veliki šef obavestio zadrugare da će se Mina i Edis Fetić podvrgnuti poligrafskom ispitivanju, ona je počela da histeriše, tvrdeći da joj Mensur brani da ide.

- Ne idem! Vidiš da ti meni ne veruješ! - kukala je Mina.

- Pitanje da ti postavim, da li si bila sa mnom dok si bila u depresiji za bivšim dečkom? Ma mene ne zanima da li ćeš ti prstene vraćati, ja znam tebe! Dokaži da nećeš da me diskvalifikuješ! Dokaži mi! - odbrusio je Mensur.

Mina je odlučila da uradi još jedan korak kako bi iznervirala Mensura Ajdarpašića, te je otrčala u ekonomsko dvorište, kako bi mu dokazala da će pobeći sa imanja.

Ajdarpašić je pokušao da je spreči, pa je potrčao za njom, a ona je bila odlučna u svojoj misiji.

- Divljakušo! Vrati se u emisiju! - zaurlao je Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još