Partizan se pojačava iz Boke Juniors

BEOGRAD, 17. januar 2011. (FoNet) - Trener Fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević izjavio je da postoji mogućnost dolaska novih pojačanja i najavio da će konačnu odluku o tome doneti posle priprema u Antaliji.

"To su mladi igrači, koji su nastupali za mlađe selekcije Boke Juniors, gledali smo njihove kasete i utakmice", precizirao je Stanojević i podsetio da Partizan sarađuje sa argentinskim klubom već nekoliko godina.

Stanojević nije hteo da otkrije da li će se igrači iz Boke priključiti Partizanu pre početka polusezone, ili će ipak doći tokom letnjeg prelaznog roka.

"Videćemo da li će nam pomoći da odmah u nastavku sezone napravimo razliku, ili će doći u nekoj bliskoj budućnosti, što će pokazati pripreme u Antaliji", naglasio je Stanojević na prvom okupljanju igrača Partizana posle zimske pauze.
(old_image)
Jedan od fudbalera Partizana, za koje su inostrani klubovi pokazali interesovanje, Marko Jovanović poručio je da bi ipak voleo da karijeru nastavi u nekoj od jačih liga na zapadu.

"Godi mi interesovanje klubova, ali ja bih pre išao u neku jaču ligu na zapadu", istakao je Jovanović i dodao da će, ukoliko ne bude bilo konkretnijih ponuda, ostati do leta u dresu Partizana.

Iskusni kapiten Partizana defanzivac Mladen Krstajić najavio je da će na kraju ove sezone najverovatnije završti karijeru, verujući da će to biti uz proslavu duple krune.

"Želja mi je da se oprostim sa dva trofeja, ali to ne mogu da garantujem", istakao je Krstajić, koji je siguran da će Partizan biti klub u kome će završiti svoju dugogodišnju karijeru.

Pogledajte još