Ivanović: Želim da ostanem u Čelsiju

BEOGRAD, 17. januara 2011. (Beta) - Odbrambeni fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je da se nada da će uskoro produžiti ugovor sa engleskim klubom.

"Želim da ostanem i nadam se da će se uskoro sve rešiti", izjavio je Ivanović za televiziju Skaj.

Engleski mediji poslednjih meseci špekulisali su o mogućem odlasku Ivanovića u neki od italijanskih klubova, a interesovanje su navodno pokazali Juventus i Milan.

"Razgovoramo o novom ugovoru, ne mogu da pričam o detaljima, ali stvari se odvijaju u pravom smeru", naveo je reprezentativac Srbije.

Ivanović je prošlog vikenda bio i strelac za Čelsi u prvenstvenoj utakmici protiv Blekburna, u kojoj su "plavci" slavili sa 2:0. To je tek druga prvenstva pobeda Čelsija u poslednja dva meseca.

"Već smo i mi igrači postali besni zbog loših rezultata. Radili smo naporno na treninzima, želeli smo da poboljšamo komunikaciju i timski duh. Zajedno smo jači i moramo da se borimo u svim narednim utakmicama", kazao je on.

Čelsi se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa sedam bodova manje od vodećeg Mančester junajteda.

"Ako želimo titulu, moramo da idemo korak po korak. Ne smemo sebi da stvaramo pritisak, već da se borimo za svaku loptu. Važno je ponovo uživamo u treninzima", zaključio je Ivanović.

Pogledajte još