IMA PLAN DA JE UNIŠTI: Bane Čolak urnisao Ivanu Krunić u izolaciji (VIDEO)

Bane Čolak odlučio je da ovo veče provede u izolaciji sa Ivanom Krunić, a šta bi drugo on radio, nego obasipao zadrugarku pričom, koja je trajala bez prestanka.

Ivana je uglavnom ćutala, odmarala, dok je Čolak vodio monolog o njihovom odnosu. Nakon što je izneo mišljenje o poligrafu, počeo je da je urniše pričom o bivšem dečku.

- Probaj da me podsetiš izokola, na neku foru, ti znaš da ću ja skontati, ja ne znam o čemu je reč. Možda kada bi me pitala, ne znam, što si takva, zar mi ne veruješ? Valjda znaš moju facu kad pričam istinu, nije valjda da nikada nisam pričao istinu! Moja dela su to dokazivala! Što si me volela do kraja života? Volela si pogrešnog čoveka, ali opet, dobro je doktorskih napraviti tu iluziju, ti mene treba da se plašiš, da strepiš kad gostujem negde da nešto ne kažem. Ja jedino šta mogu jeste da kontaktiram tog gospodina, nasamo, ne vezano za tebe. Možda si mi i to lagala - pričao je Čolak u jednom dahu.

Ivana je okrenula Čolaku leđa, ne želeći da razgovara sa njim, ali to njemu nije predstavljalo problem da nastavi sa svojim monologom. Nakon što se vratio u krevet, on je uspeo da namami Ivanu da se uključi u razgovor, te su jedno drugo pokušali da nadmudre.

- 'Ajde da se dogovorimo, ti imaš interes u njemu, je l' može? Hoćeš li da me saslušaš? Stvarno, da se dogovorimo drugarski onako, ovih dana što je ostalo do kraja, ti i ja dogovorimo se da ti se ja neću obratiti, ni ti meni, bukvalno kao da ne postojimo, ni ti za mene, ni ja za tebe, time ću ti dokazati da me boli k*rac, a tek napolju. Je l' može? - upitao je Čolak, ali je Ivana i dalje ćutala.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još