IMAO SAM BLAGU TEMPERATURU: Vujadin Savić potvrdio da je pozitivan na koronavirus (FOTO)

Danas je u medijima odjeknula vest da su bivši kapiten fudbalskog kluba "Crvena zvezda" Vujadin Savić i njegova supruga Mirka Vasiljević pozitivni su na koronavirus.

Tim povodom uspešni sportista koji igra za kiparski "Apoel" obratio se javnosti putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram.

Naslednik fudbalske legende Dušana Savića i novinarke Marine Rajević Savić istakao je da se oseća odlično, te da se nada da nikoga nije zarazio.

- Želim da poručim javnosti da su mi danas stigli rezultati testa na koronavirus i da sam pozitivan. Osećam se odlično i samo sam pre četiri dana imao blagu temperaturu koja je već ujutru nestala! Sada ne osećam bilo kakav problem. Ono što mi je veoma važno je da svi znaju da posle derbija u Kupu nisam bio u kontaktu ni sa jednim igračem "Crvene zvezde", niti da sam dolazio u prostorije kluba. Takođe, već desetak dana sticajem okolnosti, se nisam video ni sa roditeljima. Čim sam osetio taj jedini simptom ostao sam u samoizolaciji i nisam želeo ništa da rizikujem. Dobro sam i nadam se da ću brzo ozdraviti - napisao je tridesetogodišnji fudbaler.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još