JESAM JE JA UČILA DA KRADE MUŽEVE I SEKSUALNO OPŠTI NA TELEVIZIJI: Anabela Atijas oplela po Luni posle nervnog sloma (VIDEO)

Nakon nervnog sloma Anabele Atijas, Tara Simov, Marko Đedović, Lepi Mića i Mirko Gavrić sve vreme su motrili na nju, pokušavajući da je smire.

- Ali ona kad krene da laže! Ja sam je učila da krade muževe, da seksualno opšti? Ali ona zna da to mene boli, kaže: Plati Nini školu - pričala je Anabela.

- Kod kuće imaš još dve, trebaš im živa i zdrava, pusti, ona je sama odlučila. Ti znaš kakva si bila majka - rekao je Mirko.

- Ona će mene mrzeti ako ja pobedim, bre! - dodala je Atijasova.

- On je nju ubedio u to! Je l' ti shvataš? Ona mene mrzi, što sam ja to rekla! Ona vidi istinu, ali veruje u laž! Bezobrazluk, isti su! Sramota me je da se vežu sa njima! Ona bi sad mene udavila, ko zna šta pričaju ispod jorgana, nije on računao na mene - vikala je Lunina majka.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
4 komentara
 1. Savo says

  Sram te bilo zeno tako pricas o cerci sramoto zenskog roda ako te stiti Milica i produkcija narod ce ti suditi koliko si bolesna ne ispystas Marka iz usta covek jednu rec nije rekaoza tebepa ni ispid jorgana jer ocito si psihopata jer bi sve da cujes i vidis.Zena zla nije ni cudo sto joj se muzevi drogiraju

 2. Zora says

  Sramota za jednu majku. Da li je ovo slika porodice u Srbiji, porodicni problemi se resavaju kuci u cetiri zida. Ovo je dno dna za jednu porodicu. Koliko je novca potrebno da neko dobije da blati svoje dete ??!?

 3. Tamara ana says

  Pa gledala te je preko TV. Sve vreme si bila sa Madenom u krevetu, a i svi svaleri su ti dolazili u kucu pored dve cerke. Gledale su uzivo. Nisi ih elementarne stvari naucila sto devojke treba da znaju. Lunu si ostavila sa 14 godina samu sa momkom, a Ninu si poslala sa 13 na letovanje. Odvratna zla zeno, te ce te realnost puci. Prodala si decu za pare. Tu si zasticena…

 4. Katarina says

  Mozda je nusi ucula, ali i ti di otela trudnoj zeni muza. O cemu ti pricas??? Luna he divna pored koga je idrastala. SRAM VAS BILO!!!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.