Baloteli u Sitiju još dve godine

BEOGRAD, 18. januara 2011. (Beta) - Fudbaler Mančester sitija Mario Baloteli rekao je da je srećan u engleskom klubu, ali da bi za dve godine želeo da pređe u Milan.

Baloteli, koji neće ići na predviđenu operaciju kolena, letos je iz Intera prešao u Siti, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

On je u novembru razgovarao s potpredsednikom Milana Adrijanom Galijanijem, ali je uprava tog kluba tokom januarskog prelaznog roka ipak angažovala Antonija Kasana.

Siti je, s druge strane, doveo napadača Edina Džeka, a Baloteli smatra da taj klub ima najbolji napad na svetu, pošto pored njega igra i Karlos Teves.

"Da li zavidim Kasanu što je prešao u Milan? Malo. (Vlasnik Milana) Silvio Berluskoni rekao je da je Kasano najveći talenat Italije -pogrešio je ili ne zna za Balotelija", rekao je Baloteli italijanskom listu Ekstra tajm.

"Ja, (Zlatan Ibrahimović) Ibra i Kasano u Milanu? To će se uskoro dogoditi. Ove godine i sledeće ostaću u Sitiju, pošto mi je lepo u Mančesteru", dodao je on.

Baloteli nije u sastavu Sitija zbog problema sa povredom kolena, koju je zadobio na debiju u avgustu. On nije igrao od utakmice protiv Aston Vile, 28. decembra, na kojoj je Siti slavio sa 4:0, a Baloteli postigao het-trik.

Očekuje se da će se na teren vratiti do gradskog derbija s Mančester junajtedom 12. februara.

"Muči me povreda kolena, ali hrskavica je u redu i neću morati na još jednu operaciju. Za nekoliko nedelja biću ponovo na terenu", rekao je Baloteli.

Pogledajte još